Rival 600 vs. Rival 710 vs. Sensei Ten vs. G403

Kartalkafa

Hectopat
Yeni bir mouse alma vaktim geldi ama çok kararsızım.
10 senelik eski bir mouse kullanıyorum, pençe ve parmak tutuşu kullanıyorum duruma göre. Elimin uzunluğu 17.5 eni 10cm. Önceliğim kronik sorun olmayan sıkıntısız ve özellik bakımından iyi bir mouse.
Aklımdakiler:
-SteelSeries Rival 600.
-SteelSeries Rival 710.
-SteelSeries Sensei Ten -Logitech G403.

Son düzenleyen: Moderatör:
710 çok ağır. Rival 600'ün de ped sıkıntısı var. G403 ise baya eski bir fare ve tekeri sıkıntılı diye biliyorum. geriye Sensei Ten kalıyor. Alternatif olarak Gladius II ve Deathadder V2 de bakabilirsiniz.

710 çok ağır. Rival 600'ün de ped sıkıntısı var. G403 ise baya eski bir fare ve tekeri sıkıntılı diye biliyorum. geriye Sensei Ten kalıyor. Alternatif olarak Gladius II ve Deathadder V2 de bakabilirsiniz.
Rival 600'ün ped sıkıntısı yenilerde çözüldü artık. Eğer olur da çıkarsa SteelSeries garanti üzerinden yapıyor pad'i ve bir daha çıkmıyor pad.
Rival 600'ün ped sıkıntısı yenilerde çözüldü artık. Eğer olur da çıkarsa SteelSeries garanti üzerinden yapıyor pad

Yeni bir mouse alma vaktim geldi ama çok kararsızım.
10 senelik eski bir mouse kullanıyorum, pençe ve parmak tutuşu kullanıyorum duruma göre. Elimin uzunluğu 17.5 eni 10cm. Önceliğim kronik sorun olmayan sıkıntısız ve özellik bakımından iyi bir mouse.
Aklımdakiler:
-SteelSeries Rival 600.
-SteelSeries Rival 710.
-SteelSeries Sensei Ten -Logitech G403.
Garanti ile uğraşmak istemezseniz Pad çıkarsa kendiniz padin üzerinde ki yapıştırıcıyı temizleyip (bant gibi bir şey zaten hemen soyuluyor) güçlü bir yapıştırıcıyla tekrar yerine yapıştırabilirsiniz.

Rival 600'ün ped sıkıntısı yenilerde çözüldü artık. Eğer olur da çıkarsa SteelSeries garanti üzerinden yapıyor pad'i ve bir daha çıkmıyor pad.
Çözüldü derken neye dayanarak çözüldü ? Kaynak gösterirseniz ben de geçmeyi düşünebilirim. Daha önce kullanmıştım bu ped olayı yüzünden sattım.

Çözüldü derken neye dayanarak çözüldü ? Kaynak gösterirseniz ben de geçmeyi düşünebilirim. Daha önce kullanmıştım bu ped olayı yüzünden sattım.
Buyur dostum bir kaç şeyin üstünü karalamam gerekti geciktim biraz.
😄😄😄😄
Almadan önce ben de yazmıştım. Hayır öyle bir kronik sorunu yok demişlerdi. Her şeye inanmayın :)
Teknosa'ya sorduğumda 1-2 müşterinin o nedenle getirdiğini ve garantide yaptıklarını söylediler.
😄😄😄😄
Almadan önce ben de yazmıştım. Hayır öyle bir kronik sorunu yok demişlerdi. Her şeye inanmayın :)
Ama zaten ben Rival 650 düşünüyorum hem onda o sorun da yok sanırım + kablosuz yani.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 157
Buyur dostum bir kaç şeyin üstünü karalamam gerekti geciktim biraz.

Teknosa'ya sorduğumda 1-2 müşterinin o nedenle getirdiğini ve garantide yaptıklarını söylediler.

Ama zaten ben Rival 650 düşünüyorum hem onda o sorun da yok sanırım + kablosuz yani.

Çözüldü dememiş ki, aksine biz bu parçayı değiştiriyoruz, s,ze yenisini gönderiyoruz ama bulunduğunuz ülkeye gönderirimiz yok yazmışlar.

Ayrıca 650'de de birebir aynı parçalar kullanılıyor, neden aynı sorun yaşanmasın ?

Çözüldü dememiş ki, aksine biz bu parçayı değiştiriyoruz, s,ze yenisini gönderiyoruz ama bulunduğunuz ülkeye gönderirimiz yok yazmışlar.

Ayrıca 650'de de birebir aynı parçalar kullanılıyor, neden aynı sorun yaşanmasın ?
For the most part the side grip issue has been resolved. Genellikle çözüldüğünü söylüyor işte dostum çözüldü dememiş derken ? Gönderilmeme kısmını da dediğim gibi aldığınız yer garanti kısmından değiştiriyor bir daha çıkmıyor. Reddit forumunda biraz gezinirsen bulabilirsin. O sorun kullanılan yapışkandan dolayıydı bunu fark edince yapışkanı değiştirdiler. Olay tamamen bundan ibaret. Ve zaten dediğim gibi evde bile yapabileceğin (çözebileceğin bir olay).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı