Kısa zamanda bu üç mousedan birini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım mouse iğrenç olduğu için değiştirmem gerekiyor. Genellikle fps türünde oyunlar oynuyorum ama arada sırada hikayeli oyunlar da oynuyorum. İnternette de geziniyorum. Yani benim için rahat olması da önemli diyebilirim. Pençe şeklinde tutuyorum ve elim ortalamaya göre biraz büyük. Bu üçü dışında başka bir şey önermezseniz sevinirim. Çünkü hepsini eledim ancak bir tek bunlar arasında karar veremiyorum.
Neyse, bence siz tekrar okuyun derim. Size demiyorum orada. Arkadaş PMW3389 kötü olmaz mı diyor. Şimdi diyorum PMW3389 niye olmaz? Ayrıca V2 küçük eller için uygun değil. 127 mm uzunluğa sahip.
Teşekkür ederim sanırım ikisi arasında biraz daha düşünücem ama sensör bakımından kağıt üstünde de olsa Razer beni kendine çekiyor. Bir yandan SS'de kesinlikle yabana atılamaz. Az daha düşünmem gerek sanki.
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
@Jekkly 19'a 10.5 elim var pençe şeklinde tutuyorum. Rival 300 CS:GO Edition'dan Deathadder V2'ye geçtim. V2 elime gayet güzel oturuyor uzunluk olarak pek bir fark yok size de olacaktır muhtemelen.