Rival 600 vs Sensei Ten vs Deathadder v2

Jekkly

Femtopat
Daha fazla  
Kısa zamanda bu üç mousedan birini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım mouse iğrenç olduğu için değiştirmem gerekiyor. Genellikle fps türünde oyunlar oynuyorum ama arada sırada hikayeli oyunlar da oynuyorum. İnternette de geziniyorum. Yani benim için rahat olması da önemli diyebilirim. Pençe şeklinde tutuyorum ve elim ortalamaya göre biraz büyük. Bu üçü dışında başka bir şey önermezseniz sevinirim. Çünkü hepsini eledim ancak bir tek bunlar arasında karar veremiyorum.

Elinin eni ve boyu kaç cm söylersen düzgün bir öneride bulunabiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yukarıda belirttim.
18cm ele Deathadder tam oturması lazım. Deneyip alın derim, farede ergonomi önemli. Sensei Ten de güzel mouse bu arada, elinize uyarsa şahanedir.
Teşekkür ederim sanırım ikisi arasında biraz daha düşünücem ama sensör bakımından kağıt üstünde de olsa Razer beni kendine çekiyor. Bir yandan SS'de kesinlikle yabana atılamaz. Az daha düşünmem gerek sanki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı