Rival 600 vs Sensei Ten vs Deathadder v2

Jekkly

Femtopat
Daha fazla  
Kısa zamanda bu üç mousedan birini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım mouse iğrenç olduğu için değiştirmem gerekiyor. Genellikle fps türünde oyunlar oynuyorum ama arada sırada hikayeli oyunlar da oynuyorum. İnternette de geziniyorum. Yani benim için rahat olması da önemli diyebilirim. Pençe şeklinde tutuyorum ve elim ortalamaya göre biraz büyük. Bu üçü dışında başka bir şey önermezseniz sevinirim. Çünkü hepsini eledim ancak bir tek bunlar arasında karar veremiyorum.

Kablosuz isterseniz bunu öneririm;
Aslında buna baktım ama bir zaman sonra tuşlarından sesler gelmesi ve bağlantı kopukluğu yaşanması gibi sıkıntılar çıkardığını okudum.

Ayrıca pençe olarak tutuyorsanız abartılı boyut farkları olmadığı sürece her farede rahat edersiniz. Palm tutuş gibi belli bir boya gerek yok parmağınızın açısı biraz değişiyor sadece.
Anladım. Teşekkür ederim o zaman son karar olarak v2 diyoruz.
Tutuş şekliniz nedir? Claw ise G305 daha mantıklı diyorlar.
Başta gönlüm kablosuzdan yanaydı ama sanırım kablolu alacağım.

Logitech severim fakat bu Gaming ürünlerini sevemiyorum. Yoksa Logitech'e bir lafım yok zaten :D. G29 kullanıcısıyım gerçekten çok kaliteli fakat beni iten bir şey var mouse, klavye ve kulaklıklarında. Ben de daha çözemedim neden olduğunu :D.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Umarım bir gün bu fikriniz de değişir :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı