Rival3 mü yoksa Logitech G203 mü?

Bütçe
600

t_a_c

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA RTX 3060
Ryzen 5 5600
Gigabyte B550M DS3H
Corsair H55
Samsung 1TB 970 EVO PLUS
Corsair Vengance RGB RT 2x8GB
Yaklaşık 3 yıldır Rampage SMX-G68 Spear kullanıyorum. Ama şimdi değişmek istiyorum, karar veremedim, SteelSeries'in şu ana kadar sadece klavyesini kullandım (şu an kullanıyorjm hâlen), Logitech'n eskiden faresini kullandım Bluetooth ama uzun süre dayanmadı gibi.
Farklı tarzlardan oyunlar oynuyorum, aralarında FPS oyunu da var. Hangisini alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 yıldır Rampage SMX-G68 Spear kullanıyorum. Ama şimdi değişmek istiyorum, karar veremedim, SteelSeries'in şu ana kadar sadece klavyesini kullandım (şu an kullanıyorjm hâlen), Logitech'n eskiden faresini kullandım Bluetooth ama uzun süre dayanmadı gibi.
Farklı tarzlardan oyunlar oynuyorum, aralarında FPS oyunu da var. Hangisini alabilirim?

Biraz daha koyup SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe nays ile 70 lirası geri geliyor.

Rival 3 Wireless kullanıyorum gayet güzeldi ama benimkinin tekerleği bozuldu geçenlerde de birisi tekerleğinin bozulduğu hakkında konu açmıştı. Tavsiye etmekte emin olamadım kronik bir sorun mu bilmiyorum daha iyi seçenekler vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı