RKS M.250 alınır mı?

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
Çoğu kişi Çin'den getirtip, üzerine marka koyarak satış yapıyor diyor. Başlangıç motoru olarak ilk gözüme bu çarptı sonra satıp, başka marka alacağım. RS200 alacaktım normalde ama satış konusunda piyasası çok ölü ve fazla ilan var. Sizce M.250 alınır mı? Çok fazla incelemesi ve popüler marka olmadığı için sormak istedim. RKS markası yıllardır varmış sözde bayi bu şekilde söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RKS markası çinli motorları getirip satan bir firma. Gerçekten de uzun süredir piyasada var ve belli modelleri çok satıldı. Ama satış sonrası servis honda gibi markalar haricinde çok kötü.

Çevrende kaliteli RKS servisi ve modele ait yedek parça olup olmadığını araştırmadan alma.

Çoğu kişi Çin'den getirtip, üzerine marka koyarak satış yapıyor diyor. Başlangıç motoru olarak ilk gözüme bu çarptı sonra satıp, başka marka alacağım. RS200 alacaktım normalde ama satış konusunda piyasası çok ölü ve fazla ilan var. Sizce M.250 alınır mı? Çok fazla incelemesi ve popüler marka olmadığı için sormak istedim. RKS markası yıllardır varmış sözde bayi bu şekilde söylüyor.

Bütçe kısıtlıysa TVS veya Bajaj'a yönel Çinli motorlar pişmanlıktır, aldığım günden beri her yerinden ses geliyor her gün bir vidası düşüyor bugüne kadar arıza ile karşılaşmadım ama parça sıkıntısı var, bir çamurluk siparişi verdim 1,5 ay sonra elime ulaştı. Mesela rölantisi sağlıklı değil kaç kere ayar yaptırdım yine de dalgalanma oluyor. Satın aldığım yer satana kadar ağam paşam diyor sattıktan sonra yüzüne bile bakmıyor, arıza oluştuğunda çekinerek gidiyorum yüzü asık yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp duruyor.

RKS markası çinli motorları getirip satan bir firma. Gerçekten de uzun süredir piyasada var ve belli modelleri çok satıldı. Ama satış sonrası servis honda gibi markalar haricinde çok kötü.

Çevrende kaliteli RKS servisi ve modele ait yedek parça olup olmadığını araştırmadan alma.
2 Yetkili servis ve bayisi var. Ama dediğim gibi başlangıç olarak alacağız, sonrası ise ninja kawasaki veya copper yöneleceğiz.
Bütçe kısıtlıysa TVS veya Bajaj'a yönel Çinli motorlar pişmanlıktır, aldığım günden beri her yerinden ses geliyor her gün bir vidası düşüyor bugüne kadar arıza ile karşılaşmadım ama parça sıkıntısı var, bir çamurluk siparişi verdim 1,5 ay sonra elime ulaştı. Mesela rölantisi sağlıklı değil kaç kere ayar yaptırdım yine de dalgalanma oluyor. Satın aldığım yer satana kadar ağam paşam diyor sattıktan sonra yüzüne bile bakmıyor, arıza oluştuğunda çekinerek gidiyorum yüzü asık yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp duruyor.
Yeni masraf yaptığım için kalan parayla motor alıp sezonu kapatmak niyetindeyim. Ekstra olarak bu markalar'da kampanya var. Fiyat indirimi ve 12 ay vade farksız taksit gibi seçenekler mevcut. Yılbaşın'dan önce ve sonra zam geleceği için elimizi çabuk tutmak istiyoruz. 3 gün içerisinde touring ve supersport 155 -170 bandında motor bakıyoruz şuanlık.

2 Yetkili servis ve bayisi var. Ama dediğim gibi başlangıç olarak alacağız, sonrası ise ninja Kawasaki veya copper yöneleceğiz.

Yeni masraf yaptığım için kalan parayla motor alıp sezonu kapatmak niyetindeyim. Ekstra olarak bu Markalar'da kampanya var. Fiyat indirimi ve 12 ay vade farksız taksit gibi seçenekler mevcut. Yılbaşın'dan önce ve sonra zam geleceği için elimizi çabuk tutmak istiyoruz. 3 gün içerisinde touring ve supersport 155 -170 bandında motor bakıyoruz şu anlık.

İndirim sebepleri 2025 yılında euro 5 motorlar gelecekmiş ben öyle okumuştum, motorlar ellerinde patlayacağı için vade farksız 6-9-12 Allah ne verdiyse taksit yapıyorlar. Tabii tercih sizin herkesin bütçesi belli.

İndirim sebepleri 2025 yılında euro 5 motorlar gelecekmiş ben öyle okumuştum, motorlar ellerinde patlayacağı için vade farksız 6-9-12 Allah ne verdiyse taksit yapıyorlar. Tabii tercih sizin herkesin bütçesi belli.
Euro 5 motor olayını biliyorum. içi boş bir konu açıkcası. Türkiye'de yaşıyoruz malum... Yurt dışında olsa fiyatlar düşerdi ama tam tersi yükselecek... Ekstra olarak sadece bu söylediğim markalar değil, bir sürü marka kampanya yapıyor. Malum kış'a yaklaşınca fiyatlar'da her yıl kampanya yapılabiliyor. Zaten satın aldıktan sonra değil yaza doğru bineceğim. Max 7.000 KM yaptıktan sonra satarım, diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı