RKS RK125s alınır mı?

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle 17 yaşımdayım A1 ehliyet sahibiyim. Motoru sıfır alıp taksitlendireceğim. Benelli 125s isterdim normalinde fakat lise öğrencisiyim bütçem bir yere kadar. :D Şu an mağazada 78 bin TL gösteriyor. Deneyimi olup bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Çoğu kişi Çin motoru alınmaz diyor fakat bir kesimde hiçbir sorun yaşamadığını bloğun sağlam olduğunu söylüyor. Sizin bu konuda görüşünüzü almak istedim.

Çinli motorlarda sorun yaşamamış insan yoktur. Henüz sorun yaşamamış insan vardır. Son zamanlarda ne kadar iyi markalar çıkış yapsa da(kove, voge vs.) genel olarak çin hala ucuz fiyat düşük kalite mantığıyla sürümden kazanıyor. O yüzden kalitesi oturana kadar çinliye yanaşmamak lazım. Oturacağını pek sanmıyorum da neyse...

Alternatif olarak ucuza pek motor yok o segmentte. Drift L falan var da mondial hepsinden beter illallah edersin. O yüzden ya activa125 al ya da ikinci el pcx falan bak. 125cc motorun da şekli olsa nolur olmasa nolur o yüzden tipine takılma derim.

Çinli motorlarda sorun yaşamamış insan yoktur. Henüz sorun yaşamamış insan vardır. Son zamanlarda ne kadar iyi markalar çıkış yapsa da(kove, voge vs.) Genel olarak Çin hala ucuz fiyat düşük kalite mantığıyla sürümden kazanıyor. O yüzden kalitesi oturana kadar çinliye yanaşmamak lazım. Oturacağını pek sanmıyorum da neyse...

Alternatif olarak ucuza pek motor yok o segmentte. Drift L falan var da Mondial hepsinden beter illallah edersin. O yüzden ya activa125 al ya da ikinci el PCX falan bak. 125CC motorun da şekli olsa ne olur olmasa ne olur o yüzden tipine takılma derim.

Vallahi scooter var şu an vitesli istiyorum ya hevesimi çıkartmak istiyorum. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı