RKS SRK400RR alınır mı?

Huseyinn00

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba belirttiğim motoru almayı planlıyorum parça sıkıntısı var mı kroniği var mı? 2023 model 230 bin TL'ye buldum. Varsa başka öneriniz daha iyi olan söylerseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba belirttiğim motoru almayı planlıyorum parça sıkıntısı var mı kroniği var mı? 2023 model 230 bin TL'ye buldum. Varsa başka öneriniz daha iyi olan söylerseniz memnun olurum.
Bulabiliyorsan qj üretimi al. Malzeme kalitesi daha iyi. Arkadaşım kullanıyor, ben de bindim motora. Gayet güzel motor.

Ben qj srk öneririm 3ü arasında. Dominardan daha yüksek malzeme kalitesi. Dominarı 10bin km kullanıp sattım o yüzden çok ön yargılıyım o motora. Rks olanı kullanmadım ve görmedim. Sadece kullanıcı deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla qj olanın daha yüksek malzeme kalitesi olduğu söyleniyor

Ben QJ srk öneririm 3Ü arasında. Dominar'dan daha yüksek malzeme kalitesi. Dominar'ı 10bin km kullanıp sattım o yüzden çok ön yargılıyım o motora. RKS olanı kullanmadım ve görmedim. Sadece kullanıcı deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla QJ olanın daha yüksek malzeme kalitesi olduğu söyleniyor.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bulabiliyorsan QJ üretimi al. Malzeme kalitesi daha iyi. Arkadaşım kullanıyor, ben de bindim motora. Gayet güzel motor.

Bildiğim kadarıylar RKS modeli ile QJ modeli aynı firma yapıyor sadece distribütörü RKS adı altında geliyor.
Bende RKS srk 400rr kullanıyorum ve QJ motor olan ile yan yanada geldik hiçbir fark yok görünüşüş olarak ve gidiş olarak RKS modelinin tek maşalı olanı ve olmayanı var 2 motor da aynı motor
Ama motor çok yakıyor söyleyeyim alacak arkadaş için sakin kullanım 4.5 basarsan 5.7 civarına çıkar sakin kullanımda tahminim Max 200km gider benzini su gibi içiyor ama bir o kadar da güzel gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı