RKS SRV 125 alınır mı?

Sennatore

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Temmuz ayı dolasıyla bazı bayilerde kampanya bundan kaynaklı olarak da kredi kartı ile ilk motorumu almak istiyorum .chopper/cruiser sevdiğimden dolayı RKS'nin SRV 125 modelini almayı planlıyorum fakat kafamda sorular var, parça bulabilir miyim ya da alıp kullanan varsa tavsiye eder mi?

Diğer motor seçeneğim ise RKS SRK125R.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SRV 125 yenı bır model hani piyasaya yenı cıkacagı ıcın kronik vb durumları ne muamma bir tık o acıdan riskli. SRK125R bildiğim kadarıyla bayadır piyasa da o açıdan avantajlı araştırman kounsunda

Çinçon hiçbir motor önermiyorum almayın uzak durun. Pişman olursunuz
Ben de istemem çinçon motor fakat maalesef elimde imkan bu olduğundan yanaşmak durumundayım

Hocam srv 125 yenı bır model hani piyasaya yenı cıkacagı ıcın kronik vb durumları ne muamma bir tık o acıdan riskli. Srk125r bildiğim kadarıyla bayağıdır piyasa da o açıdan avantajlı araştırman kounsunda.

Qj motor adı altında YouTube araştırmalarını izledim gayet güzel duruyordu fakat aklımı tek kurcalayan parça sıkıntısı olur mu?

Kahramanmaraş bayisi stokta parçası bitene kadar var dedi SRV 125 için.Ama ben stok bilgisi vesaire bulamadım herhangi bir yerde bende de bütçe sorunu var ve Chopper dışında diğer modeller üzerinde rahat edemedim.181cm 110 kiloyum önerisi olacak var mı acaba?

Kahramanmaraş bayisi stokta parçası bitene kadar var dedi srv 125 için. Ama ben stok bilgisi vesaire bulamadım herhangi bir yerde bende de bütçe sorunu var ve chopper dışında diğer modeller üzerinde rahat edemedim. 181cm 110 kiloyum önerisi olacak var mı acaba?

Aynı motor yurt dışında farklı adla satılıyor fakat TR'de RKS'de olduğu için güvenip alamıyorum çünkü internette herhangi bir yedek parça satan yer göremedim ki yedek parça olduğunu da sanmıyorum maalesef.

RKS 125n bakıyordum bende. SRV125 de fena durmuyor.
Bu tarz önerebileceğiniz modeller var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı