RMS-G8 alınır mı?

Ses seviyesi yüksek yorumlara göre bende bangır bangır olmasını istiyordum zaten aklıma yattı. Ama Rampage olması biraz beni düşündürüyor.
Birşey olmaz yaa. Rampage kaliteli ürünler yapıyor artık bende Logitech var kablo temassızlık yapıyor hoparlörlerin biri çalışmıyor. Eğer isteklerini karşılıyorsa alabilirsin. Sıkıntı olursa garanti var zaten.

Rampage markasına çok da ön yargıyla yaklaşmaya gerek yok. Tamam kalitesi tartışılır ancak Frisby gibi de dandik değil. Belirli bir düzeyi aştılar. Sadece her malına ışık koyup dandik sistemi ucuza koyma huyları hala devam ediyor. Sözüm RMS için değil, genel olarak. Ona dikkat etmek gerek.

Rampage markasına çok da ön yargıyla yaklaşmaya gerek yok. Tamam kalitesi tartışılır ancak Frisby gibi de dandik değil. Belirli bir düzeyi aştılar. Sadece her malına ışık koyup dandik sistemi ucuza koyma huyları hala devam ediyor. Sözüm RMS için değil, genel olarak. Ona dikkat etmek gerek.

Sence alınır mı reis?
Birşey olmaz yahu. Rampage kaliteli ürünler yapıyor artık bende Logitech var kablo temassızlık yapıyor hoparlörlerin biri çalışmıyor. Eğer isteklerini karşılıyorsa alabilirsin. Sıkıntı olursa garanti var zaten.

Peki siparişi verirsem deneyimlerimi paylaşacağım buradan.

Sence alınır mı reis?

Peki siparişi verirsem deneyimlerimi paylaşacağım buradan.
Ben olsam farklı ürünlere yönelirdim. Uzun vadede kullanacağım donanımlarda, çok mecbur kalmadıkça bu tip markaları tercih etmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı