Roaccutane kullanımı

Maalesef aileler çok bilinçsiz, her gördüğüne inanıyorlar. Bence sizde inanmayın ve başlayın.

Dostum sende artık başla yani, sende her gördüğüne inanıyorsun. Umarım ekşi sözlükte yazılanları okumamışsındır, onların hepsi palavra.
Tamam dostum sakin ol. Başlayacağım en kısa sürede. :D

Arkadaşlar çok sivilcesi olduğunu düşünenler sırf sivilce yüzünden kendini beğenmeyen arkadaşlar ilacı rahatlıkla kullanabilir. Ben 18 yaşındayım. Yüzümde çok sivilce yoktu ancak sırtımda çok fazla vardı. Geçen sene ilacı kullandım ve 10 aylık bir kullanım sürecinden sonra ilacı bitirdim. 10 ay sürmesinin nedeni ilacı her ay 30 mg olarak kullanmam. Bunun üstünü doktor bana tavsiye etmedi. Sizde aynısı olacak diye bir şey yok. Genellikle süreç 6 ay oluyor. Şu an hiç sivilcem yok. Ayda yılda bir tane çıkıyor çıktıktan 1-2 gün sonra geri gidiyor. İlacın bazı yan etkileri var. İnternetten bakabilirsiniz baya uzun bir liste. Benim başıma çok yan etki gelmedi. Dudağım çok kurudu. Her gün 5 6 kere dudağımı nemlendirmek zorunda kalıyordum. Zaman zaman saçımı yıkadığımda azıcık saçım dökülüyordu ve sabahları bazen burnum kanıyordu. Başka fiziksel bir yan etkiye rastlamadım. Bazen psikolojik olarak yıprattı. Sınav seneniz ise ilacı çok önermiyorum. Ancak sizde belki bir tane bile yan etki gözükmeyebilir şans işi. Dediğim gibi çok fazla sivilceniz olduğunu düşünüyorsanız ,eğer sivilceleriniz krem ile geçmediyse , kendinizi kötü hissediyorsanız ilacı kullanın. Ben kullandım ve pişman değilim.
Ayrıca ekstra sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.

İşe yaramıyor kullanma ben 2 sene kullandım hala sivilce çıkıyor ablamda kullandı onda da çıkıyor. Bu ilaç birçok ülkede yasak zaten psikolojini çok kötü etkiliyor çok hassaslaşıyorsun, kalıcı depresyondayım son 2 yıldır. Eğer çikolata ve hazır gıdalar yiyorsan onları kullanmayı bırak sivilcelerin azaldığını fark edersin şu an imex diye krem var onu kullanıyorum fondöten gibi tüm sivilceleri ve izlerini kapatıyor ve azaltıyor . sağlık ocağından yazdıra bilirsin .
Hocam korkuttun şimdi bi çevremde kullanan 5-6 kişi var hiçbirinde çıkmadı geri ama

Hocam korkuttun şimdi bi çevremde kullanan 5-6 kişi var hiçbirinde çıkmadı geri ama
Dostum sen o arkadaşa bakma. Kullananların yüzde 85 90'ında bir daha sivilce çıkmıyor. O yüzde 10 15'lik kısımda ek birkaç uygulama ile tamamen kurtuluyor. Ayrıca 2 sene kullanması imkansız, palavra atıyor. (Göz ardı listeme bir kişi daha eklendi.) Ayrıca sivilcelerin yediklerimizle bir alakası yok. O zaman sağlıklı beslenen insanlarda sivilce olmazdı veya aniden beslenme düzenimizi değiştirip sivilcelerden kurtulabilirdik.

Dostum sen o arkadaşa bakma. Kullananların yüzde 85 90'ında bir daha sivilce çıkmıyor. O yüzde 10 15'lik kısımda ek birkaç uygulama ile tamamen kurtuluyor. Ayrıca 2 sene kullanması imkansız, palavra atıyor. (Göz ardı listeme bir kişi daha eklendi.) Ayrıca sivilcelerin yediklerimizle bir alakası yok. O zaman sağlıklı beslenen insanlarda sivilce olmazdı veya aniden beslenme düzenimizi değiştirip sivilcelerden kurtulabilirdik.
Galiba artık son çare ya kullanacağım ya da insan içersine çıkmayacağım.Biri yüzüne bakınca insan utanır mı.

Galiba artık son çare ya kullanacağım ya da insan içersine çıkmayacağım.Biri yüzüne bakınca insan utanır mı.
Aga siz niye bu kadar çekiniyorsunuz, kullansanıza. Hatta keşke daha önceden başlasaydın, karantina başı gibi. Neyse geç olsun güç olmasın. Hemen başla okullar vesaire açılmadan.

Aga siz niye bu kadar çekiniyorsunuz, kullansanıza. Hatta keşke daha önceden başlasaydın, karantina başı gibi. Neyse geç olsun güç olmasın. Hemen başla okullar vesaire açılmadan.
Benim açımdan sıkıntı yok bende aile sıkıntı anlamıyorlar.Akrabalarda maşallah iyi atıyorlar kullananların çoğu kısır olmuş vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı