Roaccutane kullanımı

Aynen hocam.

Bu arada Acnegen niye o kadar az sürede iyileştiriyor ki cildi? Yani Roaccutane 1-2 ay gibi sürede iyileştirir cildi. Acnegen de Roaccutane içeriyorsa 1-2 haftada nasıl iyileştiriyor anlamadım.
1-2 haftada ciddi bir iyileşme olmaz zaten . Sadece nasıl olacak bakalım dedi.

Şu ana kadar hiçbir etki yok yüzümde. Dudaklarımda da kuruma yok, hiçbir yan belirtide yok.

Hap 20MG hergün tok karnına 1 adet atıyorum.

1-2 haftada bırak iyileşmeyi çoğalmazsa dua et. İlaç 3 veya 4. aylarda iyileştirmeye başlıyor genelde.

Medikal'ın sitesinde bu yazıyor: İlaç 1 hafta-10 gün arasında etki etmeye başlar. Tedavi kürü kişiye göre değişse de genellikle 4-5 ay sürer.
1-2 haftada bırak iyileşmeyi çoğalmazsa dua et. İlaç 3 veya 4. aylarda iyileştirmeye başlıyor genelde.

Medikal'ın sitesinde bu yazıyor: İlaç 1 hafta-10 gün arasında etki etmeye başlar. Tedavi kürü kişiye göre değişse de genellikle 4-5 ay sürer.

Benim gibi ağır bir vaka da 1-2 ay'da olsa düzgün bir iyileşme olacağını düşünmüyorum. Sabırla bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Bu konu net bir şekilde anlatıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…