Benim şuan bile her yerim ağrıyor.@Gravax06 reis sende diz kapaklarında ağrı gibi şeyler oldu mu? Sanki bana öyle etkiler erken gibi daha yeni başladım sonuçta. Diz ağrısından kastım ergenlik başında büyüme ağrısı olur ya onun gibi.
Ben de neden hiçbir şey olmuyorBenim şu an bile her yerim ağrıyor.Hatta daha bu sabah diz kapaklarım ağrıdı. Gayet normal kas ve eklem ağrısı falan. Ayrıca benim belimde ağrıyor ama fazla değil.
Kilon kaç ve kaç MG kullanıyorsun ? Ayrıca ne zamandır kullanıyorsun ?Ben de neden hiçbir şey olmuyor.
Hocam ben ConsciousKilon kaç ve kaç MG kullanıyorsun ? Ayrıca ne zamandır kullanıyorsun ?
Kusura bakma, ismini değiştirince tanıyamadım.Hocam ben Conscious. Bugün ile beraber 5-6 hap oldu. 20MG Acnegen ve sadece günde bir kere atıyorum.
Çok pul pul oluyor ve bazı yerlerde sivilce çıkıyor hâlâ. Bugün yüzümü yüz yıkama köpüğü ile yıkadım. Biraz abarttım galiba, yüzüm kupkuru oldu. Burnumun yanları sızlıyor ve acıyor kuruluktan. Dudaklarda çok bir kuruluk yok.Kusura bakma, ismini değiştirince tanıyamadım.Daha yeni başladın ve 20 MG düşük bir doz.
Dudağına ve burnuna nemlendirici kullan. Daha kusma dönemi olacak, sivilcelerin artacak.Çok pul pul oluyor ve bazı yerlerde sivilce çıkıyor hâlâ. Bugün yüzümü yüz yıkama köpüğü ile yıkadım. Biraz abarttım galiba, yüzüm kupkuru oldu. Burnumun yanları sızlıyor ve acıyor kuruluktan. Dudaklarda çok bir kuruluk yok.
Hemen hemen tüm sivilceler kabuk bağlıyor, biraz zorluyor aslında beni. Şu ana kadar hiç bir sorunum yok nazar değmesin. Haftaya çarşamba günü kan tahlili yapıp cuma günüde doktora gideceğim. Umarım tez bir zamanda atlatırız.Dudağına ve burnuna nemlendirici kullan. Daha kusma dönemi olacak, sivilcelerin artacak.![]()
Kan tahlilini sağlık ocaklarından alabiliyor musunuz ?Hemen hemen tüm sivilceler kabuk bağlıyor, biraz zorluyor aslında beni. Şu ana kadar hiç bir sorunum yok nazar değmesin. Haftaya çarşamba günü kan tahlili yapıp cuma günüde doktora gideceğim. Umarım tez bir zamanda atlatırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.