Robert Kolejinde okuyamama pişmanlığı

Hangi sistem ile girdin bizi de aydınlat?
Nadiren kendi sınavını uygulayan üniversiteler var. Şuan arasında kaldığım iki üniversiteden biri bir matematik sınavı uyguluyor mesela ancak genelleme yaparsak sınavsız.

Lise transkripti ve diğer gerekli belgeleri ( fotoğraf , ingilizce öğrenci belgesi vs. ) toplayıp başvuruyorsunuz. Bireysel olarak veya bir danışman şirket aracılığı ile.

İnternette araştırabilirsiniz.

Polonya değil ( eskiden Polonya idi düşüncem. ) Ayrıca çok cahilce ve bilgisizce konuşuyorsun. Polonya da ki Jagiellon Üniversitesi Orta Avrupa'nın 2. en köklü kurumudur bizzat Kral tarafından 1364'da kuruldu. Dünya sıralaması ise koçtan yaklaşık 100 sıra önde.

Aynı şekilde Polonya içinde ki yakın başarıyı sağlamış üniversiteler de var. En uç örnekleri geçersek ortalama da Türkiye'de ki sözde saçma sapan eğitim kurumlarından çok daha iyiler.

Son düzenleme:
O bende kalsın ama pandemi ile beraber evden çalışma stiline geçtim. Kısaca işim yan sekmede ben buradayım.
Evden çalışmak nasıl sizce. Belki daha çalışmadığım içindir bana ofis hayatı tamamen evde kalmaktan daha cazip geliyor. Yazılım Mühendisliği iş ilanlarına bakıyorum Linkedln'de. Yarısı remote diyor. İnanılmaz bayağı artmış bu uzaktan çalışma olayı.

Evden çalışmak nasıl sizce. Belki daha çalışmadığım içindir bana ofis hayatı tamamen evde kalmaktan daha cazip geliyor. Yazılım Mühendisliği iş ilanlarına bakıyorum internette. Yarısı remote diyor. İnanılmaz bayağı artmış bu uzaktan çalışma olayı.

Ofis hayatı kesinlikle 20'li yaşlarında çok daha cazip, evden çalışmak sıkıcı ve tembellik getiriyor beraberinde. 30'larında ununu eleyip eleğini astığından çok fazla sosyallik ve atraksiyon aramıyorsun.

Ben 20'li yaşları %90 baba parası %10 iş ile geçirdiğimden her şeye doydum o yüzden çoğu vakti evde geçirmek koymuyor şu anda. Ama size kesinlikle sosyalleşebileceğiniz iş ortamı öneririm. İşe gidip gelmek can sıkabilir ama eve tıkılmaktan iyidir.

Ofis hayatı kesinlikle 20'li yaşlarında çok daha cazip, evden çalışmak sıkıcı ve tembellik getiriyor beraberinde. 30'larında ununu eleyip eleğini astığından çok fazla sosyallik ve atraksiyon aramıyorsun.

Ben 20'li yaşları %90 baba parası %10 iş ile geçirdiğimden her şeye doydum o yüzden çoğu vakti evde geçirmek koymuyor şu anda. Ama size kesinlikle sosyalleşebileceğiniz iş ortamı öneririm. İşe gidip gelmek can sıkabilir ama eve tıkılmaktan iyidir.
Deneyim ve tecrübeden geldiği belli bu yazının :D. Teşekkür ederim.

Millet çocukluğunda Robert kolejinde lise okuyor. Sonrasında Koç Üniversitesinde lisans yapıyor. Burslu da girilebilirdi eyvallah ama büyük oranda paraya bakıyor bunlar. Robert kolejinin resimlerine bakıyorum da içerisi çok kaliteli. Zaten Türkiyenin en büyük insanlarının çıktığı lise olduğundan içindeki öğrenciler de Türkiyede üst düzey insanların çocuklarıdır. Buralarda okumak vardı. İşte hiçbir zaman buralarda okumuş insanlarla bir olamayacağım onlar hayatı yaşıyor ben hayatta kalıyorum.

Zaman geri gelse hayvan gibi çalışır Robert kolejine veya Koç lisesine burslu girerdim.
Çok düşünme kafayı sıyırırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı