Roblox Abonelik İptali

tolgahxt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen günlerde 1 aylık Roblox Premium almıştım, 1 ay yazıyordu ama 1 ay bitince otomatik karttan çeker mi? Roblox'tan anlayan varsa yazsın lütfen. Ödeme yöntemini kaldırdım Microsoft'tan. Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar geçen günlerde 1 aylık Roblox Premium almıştım, 1 ay yazıyordu ama 1 ay bitince otomatik karttan çeker mi? Roblox'tan anlayan varsa yazsın lütfen. Ödeme yöntemini kaldırdım Microsoft'tan. Cevaplarınızı bekliyorum.
Verdiğim linkten Microsoft hesabınız ile giriş yaptıktan sonra sayfanın üst kısmında ''Hizmetler ve Abonelikler'' kısmı olacak. Oraya tıkladıktan sonra karşınıza sahip olduğunuz abonelikler çıkacak. Abonelikler kısmından Roblox'un yanında ''Yönet'' diye bir seçenek olmalı, oraya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan seçeneklerden ''Yinelenen ödemeyi kapat'' seçeneğine tıklarsanız aboneliğinizin süresi bittikten sonra kartınızdan herhangi bir ücret tahsil etmez.

Arkadaşlar 1-2 gün önce 450 robux +1 aylık Premium almıştım arkadaşımda 13 Mayıs'ta 1000 robux +1 aylık Premium almıştı. Bugün ben robux almak için Microsoft'a girmiştim fakat robux alma bölümüne geldiğimde yukarıda bir yazı belirdi çevirdiğimde ise şöyleydi 'mevcut planınız Roblox Premium 1000'dir. Süresi 06/13/2021 tarihinde dolacaktır. Üyeliğiniz sona erdiğinde yeniden satın alabilir veya yeni bir plan satın alabilirsiniz' böyleydi arkadaşımla birlikte araştırdık ama bir şey bulamadık lütfen bu konuda bilgili biri var ise bize yardım edebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı