Roblox Athlon II X2 255 sistemde 400 ms gecikme

İşletim sistemi
Windows XP

Trinityseven0

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
X79 Anakart
Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci
500W PSU
16 GB RAM
Meslek
Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi.
Selam, bir süre önce anakart değiştirdikten sonra eski oynadığım oyunları bilgisayar açmamaya başladı. Roblox'da her oyuna göre sistemi kastırabiliyor ama ben patates oyun odasına girdiğim halde Roblox'da bayağı bir kasıyor. Buraya SS bırakıyorum sizce sorun nedir ve nasıl çözebilirim?

rıbloıx.PNG

• Sistem: Windows 8.1 Pro 64 Bit.
  • İşlemci: AMD Athlon II X2 255 Processor.
  • Bellek: 6144 MB RAM.
Ekran:

1619475408906.png

Dosya Ekleri

• rıbloıx.PNG
    rıbloıx.PNG
    877,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum anladığım kadarı ile OB ekran kartını kullanıyorsun. Değiştirdiğin anakartın yani bu anakartın grafik yongası Geforce6150se. Pek güçlü değil. Ben de kullanmıştım bu çipsete sahip bir anakart.

Dostum anladığım kadarı ile OB ekran kartını kullanıyorsun. Değiştirdiğin anakartın yani bu anakartın grafik yongası GeForCE6150SE. Pek güçlü değil. Ben de kullanmıştım bu çipsete sahip bir anakart.

Peki ne yapmalıyım? Oyun ayarlarından bir şey yapamaz mıyım? Param olursa bir gün parça alıp bilgisayar dizeceğim yavaştan ama ilk ekran kartı düşünüyorum. Ekran kartı almak yerine ilk işlemciyi mi değiştireyim?

Birine götürdüm bozuk dedi değiştirdi eskisini de geri vermedi markasını da bilmiyorum önceden abimindi çünkü.
Neden götürdünüz?
Bilgisayarınız mı bozulmuştu?

Diğer bir alternatifse uygun bir ekran kartı almak olduğunu düşünüyorum.

Aslında bu grafik işlemcisi ile Roblox'un oynanılabileceğini düşünüyorum ama bilemedim.

Neden götürdünüz?

Aslında bu grafik işlemcisi ile Roblox'un oynanılabileceğini düşünüyorum ama bilemedim.
bozulmuştu açılmıyordu. ekran kartı düşünüyorum ama ilk işlemci mi alsam ekran kartı mı?
Neden götürdünüz?

1619570105060.png

Grafik yoncasından kaybediyorum anlaşılan :/ elimde i3 var ama soket uyumlu değil çalışıyor mu emin değilim ama.

Son düzenleme:
i3 hangisi? Nesli nedir? İşlemcinin mi çalışıp çalışmadığından şüpheleniyorsunuz?

Ekran kartı sorununu çözebilir diye düşünüyorum dostum.
Ekran kartı vb. alırken tekrar konu aç. Tüm elindeki sistemi yaz. İnsanlar fikir belirtir. En ucuz ve en performanslı sistemin olur böylece.

i3 hangisi? Nesli nedir? İşlemcinin mi çalışıp çalışmadığından şüpheleniyorsunuz?

Ekran kartı sorununu çözebilir diye düşünüyorum dostum.
Ekran kartı vb. alırken tekrar konu aç. Tüm elindeki sistemi yaz. İnsanlar fikir belirtir. En ucuz ve en performanslı sistemin olur böylece.
i3 hangisi bilmiyorum pek bakmadım . işlemci çalışmıyordur çünkü anakartı komple soküp başka pcye taktım diğer şeyleri kontrol ettim ama işlemcinin fanı, fan vs döndükden sonra duruyordu psu da da sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı