Roblox hesabı boşaltıldı

OkutayBey

Decapat
Düne kadar hiçbir şey yoktu, bugün hesabım boşaltılmış ama hesaplardan telefon + mail doğrulaması olan hesap gitmiş. Herhangi bir SMS veya mail gelmemiş. Telefona crack Roblox ve Discord kurmuştum, bundan olmuş olabilir mi? Sadece steal a brainrot oyunundaki eşyalarımı boşaltmış diğer hesaplarımda doğrulama olmamasına rağmen hesap boşaltılmamış ve girilmemiş. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir baglantiya falan tiklayip fark etmeden izin vermissinizdir, veya crack Roblox hesap verilerinizi satmistir satin alan kisi de otomatik bot ile sadece steal a brainrot itemlerini almistir, adopt me olan halini yasamistim 3 yil once.

Bir baglantiya falan tiklayip fark etmeden izin vermissinizdir, veya crack Roblox hesap verilerinizi satmistir satin alan kisi de otomatik bot ile sadece steal a brainrot itemlerini almistir, adopt me olan halini yasamistim 3 yil once.

Telefonu sıfırlasam bir sıkıntı olur mu hocam şifreleride değişirsem PC de bir sıkıntı yok gibi olsa diğer hesapları da boşaltırdı diye düşünüyorum.

Hocam çerezlerinizi çalmışlar sanırım çerezler çalınırsa 2FA gerek kalmadan bedavaya giriyon hesaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı