Roblox hesabı çalındı

lyzia

Centipat
Daha fazla  
Size olayı anlatayım. Bayağı güvenilir bir sunucunun sohbetinde takılırken biri 300 Robux'luk çekiliş yaptığını ve ilk dmsine giden kişiye Robux vereceğini söyledi. Ben de aklım yokmuş gibi dmsine gittim. Bana profil linkini attı ve sadece arkadaşlık at dedi. Linke tıkladım ve alttaki hesaba ulaştım "log in" tuşuna tıklayarak giriş yaptım ve o anda DM'den "i dont want to give leave it" yazdı ve engelledi. Bende hesabım 2 adımlı doğrulama olduğu için çalınmamıştır diye düşündüm ve umursamadım. Sonra oyun oynamak için hesabıma giriş yapmaya çalışınca şifremin değiştiğini öğrendim. Gmail'i değiştirmiş, avatarı değiştirmiş, biyografiyi değiştirmiş. Roblox'a yazdım beni yapay zekaya falan yönledirdi direkt Roblox.

1738677826502.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yapay zekayla konuştuktan sonra adamlara mesajlarım gitmiş oluyor mu?
oluyor

Roblox yanıtları genelde 1-3 gün arasında veriyor, hemen yazmak çokta etki etmez, roblox support ekibi hesabın e postasına erişim sağlayamazlar, yani başka bir e postayı bağlamak onlar için mümkün değil, bunun yanında e postamı kaybettim dediğinde sana yardımcı olmuşlarsa ya sen bir şeyleri eksik hatırlıyorsun ya da roblox destek ekibi herhangi birinin bu yöntemle hesabı başkalarının çalmaya çalışabileceğini düşünmedi.
hocam ben 2 saat de çözmüştüm 🤔

Roblox yanıtları genelde 1-3 gün arasında veriyor, hemen yazmak çok da etki etmez, Roblox Support ekibi hesabın e postasına erişim sağlayamazlar, yani başka bir e postayı bağlamak onlar için mümkün değil, bunun yanında e postamı kaybettim dediğinde sana yardımcı olmuşlarsa ya sen bir şeyleri eksik hatırlıyorsun ya da Roblox destek ekibi herhangi birinin bu yöntemle hesabı başkalarının çalmaya çalışabileceğini düşünmedi.

Hem de hocam cevap verince nereden çalındığını ve e postayı değiştirmeyi istemiştim 2 saatte çözdüler.

Size olayı anlatayım. Bayağı güvenilir bir sunucunun sohbetinde takılırken biri 300 Robux'luk çekiliş yaptığını ve ilk dmsine giden kişiye Robux vereceğini söyledi. Ben de aklım yokmuş gibi dmsine gittim. Bana profil linkini attı ve sadece arkadaşlık at dedi. Linke tıkladım ve alttaki hesaba ulaştım "log in" tuşuna tıklayarak giriş yaptım ve o anda DM'den "i dont want to give leave it" yazdı ve engelledi. Bende hesabım 2 adımlı doğrulama olduğu için çalınmamıştır diye düşündüm ve umursamadım. Sonra oyun oynamak için hesabıma giriş yapmaya çalışınca şifremin değiştiğini öğrendim. Gmail'i değiştirmiş, avatarı değiştirmiş, biyografiyi değiştirmiş. Roblox'a yazdım beni yapay zekaya falan yönledirdi direkt Roblox.

Eki Görüntüle 2415995

Çok basit bir şekilde çözebilirisiniz. Roblox desteğe yazın hesabın size ait olduğu hakkında kanıt isterler. Daha önce aldığınız herhangi bir Robux, premium, builders club herhangi bir satın alımın dekontunu gönderirsiniz. Kanıtlayabilirseniz size hesabın erişimini verirler.

Hocam ilk yapay zeka karşılıyor sonra başkaları yardımcı olur yanıt verebilirsiniz yapay zekaya.

Kral benim de Roblox hesabım çalındı desteğe yazıyorum yapay zekaya yönlendiriyor bu kullanıcı adı doğru olduğunu onaylıyor musunuz diyor sonra da üzgünüm hesabın sizin olduğunu doğrulayamadım deyip sohbeti sonlandırıyor yardımcı olur musunuz?

Kral benim de Roblox hesabım çalındı desteğe yazıyorum yapay zekaya yönlendiriyor bu kullanıcı adı doğru olduğunu onaylıyor musunuz diyor sonra da üzgünüm hesabın sizin olduğunu doğrulayamadım deyip sohbeti sonlandırıyor yardımcı olur musunuz?
hocam onu çok bilmiyorum ama sanırım bilgi fişi göndermeniz lazım tabi robux yatırıp birşey aldıysanız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı