Roblox hesabı çalındı

lyzia

Centipat
Daha fazla  
Size olayı anlatayım. Bayağı güvenilir bir sunucunun sohbetinde takılırken biri 300 Robux'luk çekiliş yaptığını ve ilk dmsine giden kişiye Robux vereceğini söyledi. Ben de aklım yokmuş gibi dmsine gittim. Bana profil linkini attı ve sadece arkadaşlık at dedi. Linke tıkladım ve alttaki hesaba ulaştım "log in" tuşuna tıklayarak giriş yaptım ve o anda DM'den "i dont want to give leave it" yazdı ve engelledi. Bende hesabım 2 adımlı doğrulama olduğu için çalınmamıştır diye düşündüm ve umursamadım. Sonra oyun oynamak için hesabıma giriş yapmaya çalışınca şifremin değiştiğini öğrendim. Gmail'i değiştirmiş, avatarı değiştirmiş, biyografiyi değiştirmiş. Roblox'a yazdım beni yapay zekaya falan yönledirdi direkt Roblox.

1738677826502.png

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar aynı durumdayım hesabı bi kere kurtardim yine avatarı felan değişmişdi almislardi rasgele şifresini buldum şansım yaver gitti nası oldu bnilmiyorum ama ondan sonra tekrar gireceğim zaman erişim sağlıyamadım hesaba ve 1 haftadır felan uğraşıyorum robloxun desteği sanırım çok iyi değil ama yinede vazgeçmeyi düşünmüyorum bu sefer de arkadaşların önerdiği şekilde deniyeceğim umarım alabilirim hesabı çünkü gerçekden çocuk aklıyla oyuna 5 6 bin civarı yatırdığım için hevesi yedim ama hesabı alamadım iste :D

hocam ilk yapay zeka karşılıyor sonra başkaları yardımcı olur yanıt verebilirsiniz yapay zekaya
ne diye yanıt verebiliriz hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı