Roblox hesabı çalındı

kureklahmacuq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord'da arkadaşa Robux kasması için hesabımı verdim. Kendi rızamla girmesini istedim. Adam çalmış pin falan da yoktu. Ne yapacağım dava açabilir miyim?

Pin koymadan veya ikili koruma açmadan kimseye bir şeyinizi vermeyin. Dava açma konusu da yaş. Anca Roblox ile iletişime geçip hesabın çalındığını belirtip geri dönüş bekleyeceksin. Arkadaşlarınızı da iyi seçin. Sanal ortamda kimseye güvenmeyin.

neden yaş?

Arkadaşlar Discord'da arkadaşa Robux kasması için hesabımı verdim. Kendi rızamla girmesini istedim. Adam çalmış pin falan da yoktu. Ne yapacağım dava açabilir miyim?

Kendi rızanız ile izin vermişsiniz. Burada birazcık haklılık payınız düşmüş sanki. Ticket atabilirsiniz Roblox'a.

Hocam Roblox teknik desteğe başvurun. Onlar sayesinde Discord ile çalınan hesabım kurtuldu.

Hocam hesabınızda mail'iniz kayıtlıysa şifre değiştirmeyi deneyin. Dava edemezsiniz zaten kendi rızanızla vermişsiniz ki bu da tüm sorumluluğun size ait oldğunu gösteriyor. Yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok gibi.

ismini soyismini nerede yaşadığını biliyorum

Yani avukatlık masrafı, dava masrafı, 2 3 sene boyunca sürecek olan işlemler ve cabası için değecek bir değerdeyse ve zamanın çoksa tabii ki kendin bilirsin. Bence iyi bir ders olarak algılanıp birdahaki sefere dikkat edilerek adım atılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…