zeroberkcan
Centipat
Daha fazla
Merhaba. Roblox hesabım çalındı. Blox fruit oyununda trade yapmak için Discord serverine girmiştim orada bana uygun olan tradeyi buldum ve adama yazdım gelip trade yapalım diye. Adam kabul etti ve bana private server linki gönderdi bende direk girdim Roblox sitesine attı bende giriş yaptım. Giriş yaptıktan sonra email kodu istedi bende emailden bakıp kodu girdim girdikten sonra private server linkine yeniden girdim. Yeniden kod istedi aynı şekilde kodu girdim.
Private servere girmedi adama yazdım link çalışmıyor diye mesajım gitmedi engel atmıştı. Sonra işim çıkmıştı 5 saat sonra yeniden robloxa girdim. Beni giriş ekranına atmıştı. Hesaba girmeye çalıştım giremedim. Şifre yanlıştı telefon numarası ekli değildi şifremi unuttum dedim. Emaile şifre sıfırlama kodu gelmedi. İnternetten araştırdım ki. Fake link göndermiş bana ve hesabı çalmış hesaba giremiyorum. Galiba email adresini de değiştirmiş ne yapmalıyım hesap gitti mi yani?
Private servere girmedi adama yazdım link çalışmıyor diye mesajım gitmedi engel atmıştı. Sonra işim çıkmıştı 5 saat sonra yeniden robloxa girdim. Beni giriş ekranına atmıştı. Hesaba girmeye çalıştım giremedim. Şifre yanlıştı telefon numarası ekli değildi şifremi unuttum dedim. Emaile şifre sıfırlama kodu gelmedi. İnternetten araştırdım ki. Fake link göndermiş bana ve hesabı çalmış hesaba giremiyorum. Galiba email adresini de değiştirmiş ne yapmalıyım hesap gitti mi yani?
Son düzenleyen: Moderatör: