Çözüldü Roblox hesabına giriş denemesi var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Sürekli bundan geliyor daha önce açmıştım konuyu ama cevap alamadım. Bu uyarıyı sürekli ama sürekli alıyorum! Hesabımın şifresini Roblox kapatılmadan değiştirdim VPN vs girmedim ama hala yapılıyor! Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 1725452670396.png
    1725452670396.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
  1. Opera menüsünü tıklayın,
  2. Geçmişi seçin,
  3. Tarama verilerini temizle seçeneğine tıklayın,
  4. Zaman aralığı seçin. Her şeyi silmek için Tüm Zamanlar'ı seçin,
  5. "Tarama Geçmişi" "Çerezler ve diğer site verileri" ile "Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar" onay kutularını işaretleyin,
  6. Verileri Temizle'yi tıklayın.
Bu her şeyi siler. Sadece çerezler için.

Tercihler sonra da gelişmişe tıkla. Orada olması lazım.
Sürekli bundan geliyor daha önce açmıştım konuyu ama cevap alamadım. Bu uyarıyı sürekli ama sürekli alıyorum! Hesabımın şifresini Roblox kapatılmadan değiştirdim VPN vs girmedim ama hala yapılıyor! Ne yapmam lazım?

Dostum sakin ol bildiklerime göre bu çalma değil web sitesinin adresinin güvenilirliğini tam doğrulayamamış Kaspersky. Roblox hesabını 2 aşamalı yapıp giriş denemesi oluyor mu diye bak gelmemesi lazım.Eğer gelirse kaspersky ile taratabilirsin.

Dostum sakin ol bildiklerime göre bu çalma değil web sitesinin adresinin güvenilirliğini tam doğrulayamamış Kaspersky. Roblox hesabını 2 aşamalı yapıp giriş denemesi oluyor mu diye bak gelmemesi lazım.
Evet büyük ihtimalle böyle. Sertifikaya güvenememiş yada bulamamış. Roblox kapandığı için girmeye çalışırsan güvenilir olmayan site diyor mesela.

Şöyle anlatayım Türkiye'deki bütün pclerin DNS'si 11 olsun eğer robloxa girmeye çalışırsan Roblox bu hangi DNS'den giriyor diye bakıyor bot saldırısı falan olmasın diye Roblox'un yasaklı listesinde 11.DNS varsa robloxa giremiyorsun bir de yasaklanan bir uygulamanın sertifikasını kapatıyolar bunun nedeni uygulamaya erişilemediğinden sertifikanın bir anlamı kalmıyor o yüzden uyarı veriyor Bende'de oluyor bu olay.

Dostum sakin ol bildiklerime göre bu çalma değil web sitesinin adresinin güvenilirliğini tam doğrulayamamış Kaspersky. Roblox hesabını 2 aşamalı yapıp giriş denemesi oluyor mu diye bak gelmemesi lazım.Eğer gelirse kaspersky ile taratabilirsin.
2 aşamalı zaten o yüzden geliyor fakat bir rusyadan bir singapurdan yani kafam çok karıştı.

Evet büyük ihtimalle böyle. Sertifikaya güvenememiş ya da bulamamış. Roblox kapandığı için girmeye çalışırsan güvenilir olmayan site diyor mesela.

Evet büyük ihtimalle böyle. Sertifikaya güvenememiş ya da bulamamış. Roblox kapandığı için girmeye çalışırsan güvenilir olmayan site diyor mesela.

Şöyle anlatayım Türkiye'deki bütün pclerin DNS'si 11 olsun eğer robloxa girmeye çalışırsan Roblox bu hangi DNS'den giriyor diye bakıyor bot saldırısı falan olmasın diye Roblox'un yasaklı listesinde 11.DNS varsa robloxa giremiyorsun bir de yasaklanan bir uygulamanın sertifikasını kapatıyolar bunun nedeni uygulamaya erişilemediğinden sertifikanın bir anlamı kalmıyor o yüzden uyarı veriyor Bende'de oluyor bu olay.

2 aşamalı zaten o yüzden geliyor fakat bir Rusya'dan bir Singapur'dan yani kafam çok karıştı.

Peki şifremi değiştirmeme rağmen yeni şifremi nereden biliyor?

Bilgisayarında virüs vardır. Veya çerezlerdendir. Tüm çerezleri sil kullandığın tarayıcıdan. Ardından MBAM ile tam tarama yap.
Malw, Kaspersky v.b yaptım. Sonuç yok. Çerezleri silmeyi nasıl yapabilirim? Opera GX kullanıyorum.

1. Opera menüsünü tıklayın,
  2. Geçmişi seçin,
  3. Tarama verilerini temizle seçeneğine tıklayın,
  4. Zaman aralığı seçin. Her şeyi silmek için Tüm Zamanlar'ı seçin,
  5. "Tarama Geçmişi" "Çerezler ve diğer site verileri" ile "Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar" onay kutularını işaretleyin,
  6. Verileri Temizle'yi tıklayın.
Bu her şeyi siler. Sadece çerezler için.

Tercihler sonra da gelişmişe tıkla. Orada olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı