Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
Allah Allah 4090 Ti çıkmış mıydı ya?Vallahi benim arkadaşımda 4090 Ti evangelion var oynayabiliyor.
Allah Allah 4090 Ti çıkmış mıydı ya?Vallahi benim arkadaşımda 4090 Ti evangelion var oynayabiliyor.
Kardeşim 2024 te intel Gma 950 ile 40 fps oynamıştım siz ekran kartınızı ayarlamamışsınızdır.Roblox işlemci ağırlıklı bir oyun. Ama sisteminizi atmanız ve sizi ona göre yönlendirmemiz en iyisi olur.
Şaka yapıyorsunuz hocam, bende 5090 Ti var, 30 fps'i geçemiyor.![]()
Roblox işlemci ağırlıklı bir oyun. Ama sisteminizi atmanız ve sizi ona göre yönlendirmemiz en iyisi olur.
Hem 5090 Ti daha çıkmadı uydurmayın.Roblox işlemci ağırlıklı bir oyun. Ama sisteminizi atmanız ve sizi ona göre yönlendirmemiz en iyisi olur.
Roblox işlemci ağırlıklı bir oyun. Ama sisteminizi atmanız ve sizi ona göre yönlendirmemiz en iyisi olur.
Şaka yapıyorsunuz hocam, bende 5090 Ti var, 30 FPS'i geçemiyor.![]()
Benim önerdiğim minimum sistem gereksinimleri:Aga ben Celeron ile oynayabiliyorum. Ama 2007 ve aşağısı açmaz o oyunu. Birde min 2 gb ram lazım sisteme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.