Roblox Jjsploit'ten virüs bulaşır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Virüslümü bilen birisi cevap versin denemeye korkuyorum.

Bir şey yapmaya vardır illaki.
JJsploit test etmedim virüslü fakat bilgisayara zarar verir mi orasını bilemiyorum, 2 yıl Synapse X kullandım bir şey olmadı.

JJsploit test etmedim virüslü fakat bilgisayara zarar verir mi orasını bilemiyorum, 2 yıl Synapse X kullandım bir şey olmadı.
yani zarar vercek bişi yapıyosan çalışması saçma bence oyun dosyalarına ellediği için virüs gözüküyo arkadaşım dosyalarımı sildi deli gibi uyarı verdi falan demişti ama öyle düşünmüyorum çünkü daha önce jjsploit kullandım dosyalarına kadar silmeye çalışınca hata verdi ama sildim ve sağlam bilgisayarım dosyalarımda duruyo ben anlamadım ?
Enjected Synapse X e para mı verdin ?

JJSploit indirebilir miyim lütfen cevap. Bir şey anlamadım konuşmalardan. İndirilebilirim bir şey yapar mı onu söyleyin.
Arkada mining yaptığını söyleyenler var.
Diğer sorunuz içinse;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendiniz yapmaya ne dersiniz?

Arkada mining yaptığını söyleyenler var.
Diğer sorunuz içinse;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendiniz yapmaya ne dersiniz?

diyomki jjsploit kullanabilirmiyim o script yapma ayrıca virüssüz exploit bilen yazsın

Diyorum ki JJSploit kullanabilir miyim o script yapma (?) ayrıca virüssüz exploit bilen yazsın.
Ben de diyorum ki, her exploitin içerisinde virüs olabilir.
En temiz yol, kendin yapman olacaktır.

yani zarar vercek bişi yapıyosan çalışması saçma bence oyun dosyalarına ellediği için virüs gözüküyo arkadaşım dosyalarımı sildi deli gibi uyarı verdi falan demişti ama öyle düşünmüyorum çünkü daha önce jjsploit kullandım dosyalarına kadar silmeye çalışınca hata verdi ama sildim ve sağlam bilgisayarım dosyalarımda duruyo ben anlamadım ?
Enjected Synapse X e para mı verdin ?
Evet para verdim.

Simulator'de falan açacağım ayrıca sorum virüslü olup olmadığı.

Virüs Total yerine MalwareBytes ile tarat daha iyi.
Yani zarar verecek bir şey yapıyosan çalışması saçma bence oyun dosyalarına ellediği için virüs gözüküyor arkadaşım dosyalarımı sildi deli gibi uyarı verdi falan demişti ama öyle düşünmüyorum çünkü daha önce jjsploit kullandım dosyalarına kadar silmeye çalışınca hata verdi ama sildim ve sağlam bilgisayarım dosyalarımda duruyor ben anlamadım?
Enjected Synapse X e para mı verdin?

Hayır kesinlikle yanlış düşüncedesin. Jjsploit kullandığımda Malwarebytes ile taratmıştım 20'den fazla dosya çıktı ve çoğunun ismi trojan dı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı