Roblox Studio'da oyun yapacak ekip

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar, Roblox Studio'da oyun yapacak bilgili arkadaşlar arıyorum, yazmanız yeterli. Ben builder, yani tasarım da iyiyim. Örnek veriyorum binaları koymadır, yolları düzenlemedir, tasarımdır onlarda gayet iyiyim; bana kodlama olsun, o şu olsun bilgili arkadaşlar lazım. Ekip şeklinde yapacağız. Oyunu ne yapacağımızı tartışırız, yazmanız yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Roblox Studio'da oyun yapacak bilgili arkadaşlar arıyorum, yazmanız yeterli. Ben builder, yani tasarım da iyiyim. Örnek veriyorum binaları koymadır, yolları düzenlemedir, tasarımdır onlarda gayet iyiyim; bana kodlama olsun, o şu olsun bilgili arkadaşlar lazım. Ekip şeklinde yapacağız. Oyunu ne yapacağımızı tartışırız, yazmanız yeterli.

Free model kullanacak mısınız?

Free model kullanacak mısınız?
Toolbox'u kullanırım genellikle.

Tasarım konusunda size referans olabilecek bir başarınız var mı görebileceğimiz?

Hocam var ancak tüm kendi kendime denediğim oyunların hepsi diğer hesabımda kaldı. Ne yazikki şu anlık gösterebileceğim bir şey yok, tasarım dediğim düzenleme anlamında demek istedim, örnek veriyorum bina veya yolları koyma, arabaları koyma yapıları bir yerlere koyma anlamında demek istedim. Genellikle toolboxdan deniyorum

Yollara bina ve araba koymak çok da iyi bir tasarımcılık kanıtı değil. Neden oyun yapımında tecrübeli insanlar sizin altınıza çalışmak istesin? Paranız varsa ve maaşlı çalıştırabilecekseniz o başka tabi.

Yollara bina ve araba koymak çok da iyi bir tasarımcılık kanıtı değil. Neden oyun yapımında tecrübeli insanlar sizin altınıza çalışmak istesin? Paranız varsa ve maaşlı çalıştırabilecekseniz o başka tabi.
😁 Hayır hocam tabiikide. Bilgili derken benden iyi bilen birileri varsa anlamında dedim bende çok iyi değilim sadece bir kaç kişi olsa daha iyi yapabiliriz eğlencesine demek istedim, o kadar ahım şahım yapmaya ne gerek var zaten, şuan zombi oyunu üzerinde çalışıyorum şuan onda yürüme sesleri ve zombileri tasarladım sadece.

Hala arıyor musun bende toolboxtan hazır şeylerle tasarım yapıyorum.

Ne yazikki. Ancak eğlencesine tasarlayabiliriz.

Hala arıyorsanız yardımcı olabilirim. Eğlence amaçlı mı yoksa bir proje üstünde mi çalışıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı