Roblox super Hero Tycoon'da avatar erişimi

babapiro07

Femtopat
Daha fazla  
Roblox'ta Super Hero Tycoon oynarken, %10 daha fazla para vereceğini söylüyordu. Fakat üstüne gelince "Super Hero Tycoon, Roblox avatarınıza erişmek istiyor" diyor. "Evet" deyince de "Oyunu favorilere eklemek ister misiniz?" diyor. Avatarıma erişmesine ilk başta "Evet" dedim, sonra korktum. Oyundan çıkıp tekrar girdim ve düzeldi. Bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'ta Super Hero Tycoon oynarken, %10 daha fazla para vereceğini söylüyordu. Fakat üstüne gelince "Super Hero Tycoon, Roblox avatarınıza erişmek istiyor" diyor. "Evet" deyince de "Oyunu favorilere eklemek ister misiniz?" diyor. Avatarıma erişmesine ilk başta "Evet" dedim, sonra korktum. Oyundan çıkıp tekrar girdim ve düzeldi. Bir şey olur mu?
Anladığım kadarıyla cevap vereceğim.

Avatarınıza erişim izni verirseniz oyun karakterinizin hangi aksesuarlara sahip olduğunu veya hangilerini giydiğinizi görebilir onun dışında deneyim dışı hiçbir şey yapamaz.

Son olarak, favorilerinize eklerseniz bir şey olmaz, sadece profilinizin favoriler kısmına Super Hero Tycoon oyunu eklenir ve oyun size teklif ettiği gibi %10 daha fazla para sağlar.

Kısaca korkmanıza gerek yok, hiçbir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı