Roblox "your version of Roblox may be out of date. Please Update Roblox and try again." hatası

Tarih ve saati değiştirmeyi denedim. Roblox'u silip yüklemeyi de denedim olmadı.

Merhaba Windows tuşu+r tuşuna basıp çıkan yere appdata yazıp locale girip oradan Roblox'u sil deyip çöp kutusundan da silip sonra başlat menüsüne program ekle veya kaldırdan Roblox'u silip kısacası tamamen sil yükle yapıp yeniden indirip bir deneyebilir misin?

Telefondan veya bilgisayardan oynuyorsanız bana ikisinin sürümünü verebilir misiniz?
Örneğin. Android 8
Örneğin. Windows 7

Telefonunuzun veya oyunun sürümü eski.

Bilgisayar kullanıyorum ve Roblox'u silip tekrar yükledim sürümü eski olamaz.

Merhaba Windows tuşu+r tuşuna basıp çıkan yere appdata yazıp locale girip oradan Roblox'u sil deyip çöp kutusundan da silip sonra başlat menüsüne program ekle veya kaldırdan Roblox'u silip kısacası tamamen sil yükle yapıp yeniden indirip bir deneyebilir misin?

Deniyorum.

Telefondan veya bilgisayardan oynuyorsanız bana ikisinin sürümünü verebilir misiniz?
Örneğin. Android 8
Örneğin. Windows 7

Windows 10

Olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı