Roblox'a başlanmalı mı?

Pet Simulator yeni gelen güncellemeyle P2W'liğini kırmış olsa da hala P2W. P2W olmayan The Wild West, Swing City ve Arsenal gibi oyunlar var benim oynadığım. Bunların dışında da farklı oyunlar var.

Arkadaşlar artık oyun bulmakta zorlanıyorum, bütün eski oyunlar bitti. Roblox var eskiden sadece parkur haritaları oynardım ancak şimdi böyle P2W olmayan oyun arıyorum. Ayrıca şu anda popüler olan pet Simulator X oyunu nasıldır. P2W midir?
Ek olarak sistemim kaldırır mı?
Intel Core 2 Duo e4500.
ATI Radeon X1550.
3GB RAM.

Canım aşırı sıkılırsa ve oynayacak oyun bulamadığım zaman hile açıp zaman geçirdiğim bir oyun fakat P2W olmayan oyun neredeyse yok counter: Blox ve arsenal oynayabilirsin.

Hocam Jailbreak'ya da wild West'de kasma oluyor mu sizde? Wildde ilk 5 dk oluyor düzeliyor sonra ama jailde sürekli GTX 760 kullanıyorum.

Fazla oynadığım zamanlar GTX 745 kullanıyordum öyle bir sorun yaşamıyordum şu an GTX 1050 Ti kullanıyorum Jailbreak'ten uzun bir süre önce ban yediğim için bakamayacağım ancak ww e bir bakayım sizin için. Baktım hocam ancak bir FPS dropla karşılaşmadım bir driverlarınızı kontrol edin bence.

Roblox oynayacaksan uzun süre oynama. Arada bir girip oynamalısın. Sürekli oynarsan sıkılabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı