Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela örnek vereyim Steam platformunda veya diğer oyun alma platformlarındaki oyunları hatta onları da geçtim oraya kaydolmak için bile 15 yaşından büyük olman lazım yani oralardaki çoğu oyunlar küçücük çocuklar için değil ha bunu bile bile ana babalar çocuklar eylensin diye ellerine bilgisayarı veriyorsa bu bizim suçumuz değil ana babaların suçu.

Haklısın.

🚨💡Ben senin nasıl bir şahsiyet olduğunu iyi anladım. Sana daha fazla muhatap olmak istemiyorum. İyi sosyaller.

Büyük ihtimal banlanacağım ama hamas liderine olan durum benim hayatımı neden etkiliyor? Yemin edebilirim ki bu yasaklanan uygulamaları kullanan insanların neredeyse hepsi ig kapanmadan önce hamas liderini bile tanımıyordu. Türkiye neden sözde din dostumuz olan herkesin olayına burnunu sokuyor, anlamıyorum bir gün sırf bu her şeye burun sokmadan ülkeye hiç iyi şeyler olmayacak, demedi demeyin.

Sözde din dostumuz mu? Onlar senden Müslüman laflarına dikkat et adam ol.

Ben zannetmiyorum şahsen Steam'e erişim engeli geleceğine çünkü oyunlarda yaş sınır olduğu için bazı kişiler göremiyor.

Yapacak bir şey yok gibi sadece bekleyeceğiz.

Beklemek...

Ben zannetmiyorum şahsen Steam'e erişim engeli geleceğine çünkü oyunlarda yaş sınır olduğu için bazı kişiler göremiyor.

Yaşı 11 olan kişiler(örnek yaş) yaş doğrulamasında 1900 yılları seçerek giriş yapıyor ve o oyunu görmek için sadece 1 tuş yeterli oluyor.

18 yaş altı olsan da oyuna tıklayınca doğum tarihini girmeni istiyor istediğin tarihi girip oyuna bakabiliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı