Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gerçek. Reklam için satıyorlar gmaillerimiz telefon numaralarımız data satıyor. Fakat gençler sakin olalım belki erişimi kaldırılacak. Belki bandan sonra değiştirirler politika.
Umarım değişirler. Zaten satmıyoruz deyip satanlar varken böyle açık açık veriyoruz demeleri de garip.

Arkadaşlar engellenme amacı kesinlikle çocuklarla ilgili zaten büyük çoğunlu çocuklardı bunu anlamayacak ne var.

Arkadaşlar DNS ayarınızı değiştirirseniz Roblox'a girebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şakasına yazdım, beni ilgilendirmez. Zaten çocuk oyunu niye engellindi diye bir de soruyorsunuz. Çocukların psikolojisini bozdu ya da çocukların bağımlı yaptı için engellenmiş olabilir mi? Kesin çocuklarla ilgili engellenme nedeni vardır.

Siz şakasına yazıyorsunuz başkaları bunu ciddisine yazıyor, o kadar sinirleniyorum ki öyle tiplere. Birisini yakalasam garanti saatlerce tartışırdım, günahınızı almak istemedim kusura bakmayın fakat cidden buna ses çıkarmadığımız sürece elimizde ne varsa alacaklar.

Data dediginiz, T.C. Kimlikler falan mi?

Robloxa t.c kimlik girmediyseniz satma imkanı yok :D Gmail isimleri kullanıcı isimlerini falan satıyorlar diye biliyorum. (Bilgim yok konu hakkında ama.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Robloxa t.c kimlik girmediyseniz satma imkanı yok :D Gmail isimleri kullanıcı isimlerini falan satıyorlar diye biliyorum. (Bilgim yok konu hakkında ama.)

Sesli konusmak icin girilmesi gerekiyor T.C. kimlik. Ben girmistim o yuzden soruyorum.

Siz şakasına yazıyorsunuz başkaları bunu ciddisine yazıyor, o kadar sinirleniyorum ki öyle tiplere. Birisini yakalasam garanti saatlerce tartışırdım, günahınızı almak istemedim kusura bakmayın fakat cidden buna ses çıkarmadığımız sürece elimizde ne varsa alacaklar.

Hocam ses çıkarım ama ortada bir açıklama yok bnım düşünçem çocuklarla ilgi bir yasaklanma olabilir sanal alemde her şey olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı