Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şakasına yazdım, beni ilgilendirmez. Zaten çocuk oyunu niye engellindi diye bir de soruyorsunuz. Çocukların psikolojisini bozdu ya da çocukların bağımlı yaptı için engellenmiş olabilir mi? Kesin çocuklarla ilgili engellenme nedeni vardır.
Çocuklar ebeveynlerinin sorumluluğu altında, bir çocuk yüzünden diğer oynayan insanların zevkine karışmaya hakları yok. Ama umursadıkları yok ne yazık ki.

Arkadaşlar engellenme amacı kesinlikle çocuklarla ilgili zaten büyük çoğunlu çocuklardı bunu anlamayacak ne var.

Bence çocuklar ile ilgili değil bu. Bir şey yapmıyorlar ki? Giriyorlar oyuna oynuyorlar, evet oyunlar çocuklara zararlı olabilir fakat konu öyle olsaydı Steam'e bile erişim yasağı gelirdi.

Sesli konusmak icin girilmesi gerekiyor T.C. Kimlik. Ben girmistim o yuzden soruyorum.

Evet hocam o zaman satma ihtimalleri var, fakat satıyorlar mı falan olayı pek bilmiyorum. Satsalarda bir şey olmaz herkeste var bu bilgiler :D

Cinsellik ve bilinç altı mesajlar. Ebeynvler şikayet etmiş. Kimse düşünemiyor mu ebevenyler uzak tutsun çocuklarını neden tüm Türkiye giremiyor?

Bu yüzden erişim yasağı gelmemiştir. Her platformun yasaklanaması gerek buna bakılırsa.

Roblox çocuk oyunu ama erişkin kişilerde giriyor sanal alemde her türlü insan mevcut büyük ihtimalle çocuklar koruma amaçlı engellendi +18 muhabbeti olabilir.

Cinsellik ve bilinç altı mesajlar. Ebeynvler şikayet etmiş. Kimse düşünemiyor mu ebevenyler uzak tutsun çocuklarını neden tüm Türkiye giremiyor?

Sadece telefonu tableti ellerine veriyorlar kontrol etmiyorlar, YouTube'a da yasak gelir böyle giderse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı