Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlaşılma gibi bir durum oluşmuş WhatsApp olayındaki gibi.

Çok iyi olur süper olur zaten çocuklarımızın ahlakını bozan bir uygulama, kardeşim DC yüzünden Allah'a küfür ediyor kapansın😡(!)

Biraz araştırıp neden konuşmuyorsunuz bahane gibisinden konuşuyorsunuz şu anki konuştuğumuz olay her açıdan doğru olabilir ve evet veri satılması reklam iyileştirmesi yüzünden birkaç ülkede kapatıldı neden bu şekilde konuşuyorsunuz?

Her önüme gelen yasağı kabul etmek zorunda değilim siz kabul edip boyun eğebilirsiniz.

Yasakçı zihniyet hiçbir zaman için çözüm değildir, yasaklarla da bir yere varılmaz. Tam tersine yasak olan insana güzel gözükür ve insanın oynayası yoksa da oynar, girer, oynar. Bu çözüm değil. Çözüm için daha yapıcı yollar aranması gerektiğini düşünüyorum. Önce Wattpad, sonra Instagram, sonra da Roblox derken 2-3 ay içerisinde üç platform yasaklandı. Acaba sırada ne var? Yavaştan Kuzey Kore olma yolunda gidiyoruz. Bu sefer de Steam'deki +18 oyunlar yasaklanır herhalde.

Dedim ya kapatılma sebebi bu değil, verilerimizi satması. Okumanız yok mu?

İnternette cinsel içerik yüzünden yasaklandığı söyleniyor. Kanıtınız varsa incelemek isterim.

Şöyle bir açıklama yapılmış Roblox tarafından.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-07_201923187.png
    resim_2024-08-07_201923187.png
    134,4 KB · Görüntüleme: 67
Gece kulübü diyen sensin? Sen karşılaştırmışsın? Asıl sen bahane arıyorsun yasaklara. :d e-Devlet için ne yapıldı o zaman cevap ver?
Hayır ben değil ya sen ya da bana karşı birisi dedi. Dediğim gibi okumanız yok sanırım. Ayrıca en başta ben de eleştirdim sonra doğruyu öğrendim. Ne garip insanlarsınız :D

Verilerimizi satarken oynadığımız oyunlar, karakterde ne itemler kullandığımızı, en son aktivitemizi vb. gibi şeyleri satıyorlar. Abartılı bir şey değil. Çoğu şirket zaten bunu yapıyor.
Data kişisel verilerdir. Çoğu şirket yapıyor diye de normal olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı