Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir şeye erişim engeli atınca her sorunun çözüleceğini sanıyorlar.

Steam'e erişim engelli gelirse çok büyük isyan çıkar.

Evet. Mesele şuna erişim engeli gelmiş buna erişim engeli gelmiş şu zaten çocuk oyunuydu bu zaten kapalı kalması daha iyi demek yerine bu engellere ses çıkarılmazsa daha büyük engeller gelecektir. İnsanların özgürlüğünü bir tuş ile kısıtlıyorlar. kimisinin işini de ellerinden aldilar.

Koskoca Instagram'a bile engel getirdiler Steam'e neden getirmesinler 1 tuşla istedikleri gibi kapatabiliyorlar. Hangi siteyi isterlerse o siteyi kapatırlar. 1 haftada ülkeye neler oldu böyle ya.

Oh dostum büyük ihtimalle Instagram kullanıcılarının ne yaptıklarını bilmiyorsun ama steamʼde ne olursa olsun kapanması söz konusu değil.

Oh dostum büyük ihtimalle Instagram kullanıcılarının ne yaptıklarını bilmiyorsun ama steamʼde ne olursa olsun kapanması söz konusu değil.

Sen böyle gelen erişim engellerini desteklemeye devam et. İşin ucu ne zaman sana batarsa o zaman sesini edersin. Ama o zaman da çok geç olacak.

Eh ama yasak bir çözüm değil çözüm herkesi barışa götüren bir şeydir. Bu çözüm değil çünkü, biri kapatıldı iyi old biri kapatılmasaydı keşke falan filan kavga çıkacak beraberlik bozulacak. Yasak geliceğine denetim koysalar örneğin: Uygunsuz ve çocuklara kötü örnek olan oyunları yasaklayıp Türkiye'de oynanmasını yasaklasalar. Çözüm bu olacak herkes mutlu herkes kendi tarafında.(bence)

Mesela örnek vereyim Steam platformunda veya diğer oyun alma platformlarındaki oyunları hatta onları da geçtim oraya kaydolmak için bile 15 yaşından büyük olman lazım yani oralardaki çoğu oyunlar küçücük çocuklar için değil ha bunu bile bile ana babalar çocuklar eylensin diye ellerine bilgisayarı veriyorsa bu bizim suçumuz değil ana babaların suçu.

Sen böyle gelen erişim engellerini desteklemeye devam et. İşin ucu ne zaman sana batarsa o zaman sesini edersin. Ama o zaman da çok geç olacak.

Dostum gerçekten ilginç bir şahsiyet gerçekten hamas liderine yapılan alçak yorumları göz önünden geçirince bunun ne kadar makul bir ceza olduğunu fark edeceksin burada hiçbir mağduriyet söz konusu değildir.

Devletimin yanındayım hocam.

Sonuna kadar Allah-u ekber hamas lideri'ne yapılan alçak yorumları unutmayacağız yolundan gidiyoruz.

Böyle demek kolay tabii tüm sosyal medya yasaklansın dumanla haberleşeceğiz az kaldı.

Hepsi yasaklansın umurumda değil.

Dostum gerçekten ilginç bir şahsiyet gerçekten hamas liderine yapılan alçak yorumları göz önünden geçirince bunun ne kadar makul bir ceza olduğunu fark edeceksin burada hiçbir mağduriyet söz konusu değildir.

Sonuna kadar Allah-u ekber hamas lideri'ne yapılan alçak yorumları unutmayacağız yolundan gidiyoruz.

Dostum seni anliyorum. Bu yorumlari yapan kisiler yuzunden tum ulkeye erisim engeli gelmesini mantikli bulmuyorum ben.

Büyük ihtimal banlanacağım ama hamas liderine olan durum benim hayatımı neden etkiliyor? Yemin edebilirim ki bu yasaklanan uygulamaları kullanan insanların neredeyse hepsi ig kapanmadan önce hamas liderini bile tanımıyordu. Türkiye neden sözde din dostumuz olan herkesin olayına burnunu sokuyor, anlamıyorum bir gün sırf bu her şeye burun sokmadan ülkeye hiç iyi şeyler olmayacak, demedi demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı