shocktroop
Hectopat
1920'ye geri git o zaman. Tüm muhafazakarları istedikleri yıllara geri yollayalım mümkünse hatta.Şu an garip görülen ve sözde bende olan zihniyet 1920'lerde de teknoloji olmadığı zaman da ülke yöneticilerinde vardı.
1920'ye geri git o zaman. Tüm muhafazakarları istedikleri yıllara geri yollayalım mümkünse hatta.Şu an garip görülen ve sözde bende olan zihniyet 1920'lerde de teknoloji olmadığı zaman da ülke yöneticilerinde vardı.
Muhafazakarları 1920'ye gönderirsen hayatları kararır.1920'ye geri git o zaman. Tüm muhafazakarları istedikleri yıllara geri yollayalım mümkünse hatta.
Oh olsun. İyi olmuş. LGBT ve pedofili propagandası yuvası lanet yer.
down atan arkadaş(lar olacak), neden down atıyorsunuz? konuya, contexte bakmaksızın oyunda "fat, gay, ugly" vb kelimeler kullanılınca anında minimum 1 günlük ban yiyorsunuz, engel kalkınca lütfen kendinizde deneyin.Oyunda gay kelimesini kullandığın an ban yiyorsun, kendim deneyimledim.
LGBT yuvası ne demek?
Oyunda gay kelimesini kullandığın an ban yiyorsun, kendim deneyimledim.
LGBT yuvası ne demek?
Down atan arkadaş(lar olacak), neden down atıyorsunuz? Konuya, contexte bakmaksızın oyunda "fat, gay, ugly" vb kelimeler kullanılınca anında minimum 1 günlük ban yiyorsunuz, engel kalkınca lütfen kendinizde deneyin.
Çünkü;Oyunda gay kelimesini kullandığın an ban yiyorsun, kendim deneyimledim.
LGBT yuvası ne demek?
down atan arkadaş(lar olacak), neden down atıyorsunuz? konuya, contexte bakmaksızın oyunda "fat, gay, ugly" vb kelimeler kullanılınca anında minimum 1 günlük ban yiyorsunuz, engel kalkınca lütfen kendinizde deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.