Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım Script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.
Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım Script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.
Fisch 170k mi heralde 270 k olması lazım oynanıyor çoğu kişi script kullanıyorBende kullandım hileyi algılanana kadar ban yemezsin yersen bile zaten oyundan yersin hesap banı yok hile kullanımında çok popüler oyunlarda bile kullandım zamanında 100k oynanan falan ama yıllardır kullanmıyorum kural değişmiş olabilir.
Oyun banı değilde en çok korktuğum şey var hesap banı hesabımı 4 yıldırdır baya para yatırdım oyunlara şuan ps99 invim exc doluBen bee swarmda kullanırken yemiştim sende yiyebilirsin büyük ihtimalle.
-Oyun banı.
Fisch 170k mi herhalde 270 k olması lazım oynanıyor çoğu kişi script kullanıyor.
Yazın telefonlarda ban yeme yoktu (Auto ban yoktu) şuanı bilmiyorum ama bilgisayardan hayatta hile açılmaz hem virüs sıkıntısı hem de ban sıkıntısı çok yani değmez açmanı tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.