Roblox'ta hile kullanımından raporlanırsa ban yenir mi?

Aliwsly

Picopat
Daha fazla  
Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.

Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım Script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.

Ben zamanında Tools diye bir hile kullanmıştım bir şey olmamıştı ama report yememiştim eğer report yerseniz ban yiyebilirsiniz.

Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım Script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.

Bende kullandım hileyi algılanana kadar ban yemezsin yersen bile zaten oyundan yersin hesap banı yok hile kullanımında çok popüler oyunlarda bile kullandım zamanında 100k oynanan falan ama yıllardır kullanmıyorum kural değişmiş olabilir.

Bende kullandım hileyi algılanana kadar ban yemezsin yersen bile zaten oyundan yersin hesap banı yok hile kullanımında çok popüler oyunlarda bile kullandım zamanında 100k oynanan falan ama yıllardır kullanmıyorum kural değişmiş olabilir.
Fisch 170k mi heralde 270 k olması lazım oynanıyor çoğu kişi script kullanıyor

Ben bee swarmda kullanırken yemiştim sende yiyebilirsin büyük ihtimalle.
-Oyun banı.
Oyun banı değilde en çok korktuğum şey var hesap banı hesabımı 4 yıldırdır baya para yatırdım oyunlara şuan ps99 invim exc dolu

Fisch 170k mi herhalde 270 k olması lazım oynanıyor çoğu kişi script kullanıyor.

Oyundan ban yersin çok çok eğer ki tedirginsen başka hesaptan oyna değerli itemin varsa başka hesaba aktar ama hesap banı için çok büyük suç işmen lazım Roblox hileyi büyük suç olarak almıyor oyunun anticheatine bağlı olarak ban yiyebilirsin Jailbreak mıydı bir oyun vardı onda açtım 2dakikada ban yedim 2 3 k oynanan oyunda açtım 1 hafta sonra kökledim ban yedim iyi eğlenceler :D

Yazın telefonlarda ban yeme yoktu (Auto ban yoktu) şuanı bilmiyorum ama bilgisayardan hayatta hile açılmaz hem virüs sıkıntısı hem de ban sıkıntısı çok yani değmez açmanı tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı