Roblox'ta MSI Afterburner açınca çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Süleyman12321

Centipat
Yer
System 32
Daha fazla  
RAM
Ram markasını bilmiyorum sadece kaç GB olduğunu biliyorum 8GB
Ekran kartı
RX 550
İşlemci
İ5 3470
Bugün Roblox'ta oyundayken MSI Afterburner açıp işlemcı sıcaklığıma bakmak istedim ama açtığım anda Roblox çöktü Roblox'u açmadan MSI Afterburner açmayı denedim bu sefer de Roblox açılmadı nasıl düzeltebilirim? Donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü MSI Afterburner'ın eski sürümlerinde Roblox çok güzel açıyordu eski sürümlere nasıl gidebilirim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bu sorunu bende yaşıyorum şu anda 1 haftadır falan böyle MSI Afterburner açıp girmeye çalıştığımda açılmıyor görev yöneticisinde gözüküyor ama Roblox ekrana gelmiyor aynı tür sorun çözebildiniz mi siz?
Bir de hepsi en son sürümlerde.

Selam bu sorunu bende yaşıyorum şu anda 1 haftadır falan böyle MSI Afterburner açıp girmeye çalıştığımda açılmıyor görev yöneticisinde gözüküyor ama Roblox ekrana gelmiyor aynı tür sorun çözebildiniz mi siz?
Bir de hepsi en son sürümlerde.

MSI Afterburner yeni sürümlerinde sıkıntı var sanırım çünkü ben eski sürümü kullandığım zaman hiçbir sıkıntı yoktu afterburnera güncelleme yapınca böyle oldu ilerdeki güncellemelerde çözerler diye umut ediyorum.

Sorun MSI Afterburner ile ilgili değil sanırım RivaTuner ile ilgili. Roblox için App detection Level'ı "none" yaparsanız açılıyor ama sıcaklıklar falan gözükmüyor.

Aga çok sağ olda ben çoktan sildim MSI Afterburner'ı ayarlar falan gitti ama yüklersem yaparım sağ ol bir de o App detection levele nereden bakıyoruz?

Aga çok sağ olda ben çoktan sildim MSI Afterburner'ı ayarlar falan gitti ama yüklersem yaparım sağ ol bir de o App detection levele nereden bakıyoruz?
Ayarlara gir bu ekranda "On-Screen Display" sekmesine gel en aşağıda "More" var ona girince RivaTuner menüsü açılıyor oradan robloxplayerbeta.exe'yi ekleyip yapabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 268
rivatunerden nerden yapıyoruz?
Yeşil renkte olan "add" kutucuğuna bas. Roblox'un dosya konumunu aç robloxplayerbeta ve robloxplayerlauncher'ı ekle. Sağ üstte "Application Detection Level" var ikisi içinde onu "none" yap. Bu şekilde MSI Afterburner açıkken oyuna girebilirsin fakat dediğim gibi cpu sıcaklığı gibi şeyleri göremezsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 235

Technopat Haberler

Geri
Yukarı