Çözüldü Roblox'ta sistem 75-85 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egezztrk

Hectopat
Daha fazla  
Roblox'ta oyun oynarken derece bu şekilde. Boştayken 40 dereceye iniyor ve oyunun haritası orta boyutta grafiği iyi bir oyun ve grafiklerim otomatikte Roblox'ta ve arkada Spotify açık ve müzik çalıyor. Normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıkışıksanız değiştirmeyi tavsiye etmem.

Kullanış sıklığına göre değişir ama termal macunu desteklemek için 1-2 saatte bir kapatmanız bence yardımcı olacaktır. Zaten aşırı fazla kullanmazsanız 3 yıl dayanır.
Sistem derken hangi parça 75-85 derece oluyor?
CPU ise ve 3+ yıl geçmiş ise, ve laptop ise, firmanın yetkili servisine götürün, termal macunu değiştirsinler, ve yetkili servisten başka hiç bir yere gitmeyin. Ne varsa alırlar. CPU ise ve PC ise kendiniz sürebilirsiniz termal macunu.
GPU ise, toz gibi şeyler kapmış olabilir. PC ise kendiniz kulak çubuğuna izopropil alkol sürün (kapalı iken, tabii ki), ve basınçlı hava ile fanları temizleyin. Bence birkaç saat bekletin ki izopropil alkol gitsin. Sonra yeniden deneyin, olmaz ise yetkili servise verin.

benim ekran kartı 80 dereceleri görmüştü.

Hocam daha demin girdiğim oyunun haritası aslında baya büyük ve ayrıntılı. Grafikleri çok yüksek birde arkadada şarkı çalıyordu ve bide antivirüs falan var kaspersky okadar başka açık olan birşey yok. boştayken 40 derece oluyor şimdi daha az performanslı bir roblox oyununa girdim arkadaki şarkıyı kapattım 60-70 derece geziyor sizce iyimi?

bende ets 2 de bile 70 derece oluyo. Siz bence roblox oynamayın :F
yazdığımı okursanız anlarsınız.

.

Bilgisayarın özelliklerine bağlı. Görev Yöneticisi'ni açıp "Performans" kısmına (sol-üst) tıklayıp, CPU, GPU, vb. özelliklere bakıp yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…