Unutun gitsin konuyu takip etmeyi bırakıyorum. Yeni yazacağınız yanıtları muhtemelen cevaplamayacağım.
O sırada elden ele dolaşan MERNİS datalarıRoblox'u bu yüzden kapatmışlardır aynen aynen tüm veriler zaten küçük yaştaki veletlerde.
Icardi profil fotoğrafın var bende sana şimdi laf atsam mutlu olur musun?
Icardi profil fotoğrafın var bende sana şimdi laf atsam mutlu olur musun?
Bunu açıklanana kadar bilemeyiz ama ben şu aralar oynamayı seviyordum açıkçası. Instagram gibi bir platform da değil ben instagramında kapatılmasını desteklemiyorum ama acaba Roblox biraz daha kıyı da köşede ya açılma ihtimali var mıdır?
Laf atman bir şey değiştirmeyecek ki bende senin profiline laf atsam ne değişecek.
Roblox kapanmadı kiBunu açıklanana kadar bilemeyiz ama ben şu aralar oynamayı seviyordum açıkçası. Instagram gibi bir platform da değil ben instagramında kapatılmasını desteklemiyorum ama acaba Roblox biraz daha kıyı da köşede ya açılma ihtimali var mıdır?
Eğer bir şey kısıtlandığında sesini çıkarmayanlar veya sırf o şeyin kitlesini sevmedikleri için "helal be" diye destekleyenler yaptıkları şeylerden vazgeçmezlerse gidişatımız Kuzey Kore yoludur. Bırak Roblox'u, YouTube'yi bile kısıtlarlar geri açamayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.