Rock grubu karşılaştırması

1 numaranız kim?

• Oy verenlerin toplamı
    17
  • Anket kapandı .

Ah o rapçi... O olmasaydı çok güzel bir band olurlardı. Her şarkıda aynı ritim, bir zaman sonra bıktırıyor.

Green Day ve Queen’e oy vermeye gelmiştim.

Ah o rapçi... Grubun içine etti. O olmasaydı çok güzel bir band olurlardı. Her şarkıda aynı ritim, bir zaman sonra bıktırıyor.

Yanılıyorsun. Mike Shinoda Linkin Park'ın merkezindeki adam. Melodileri üreten adam; grubun gitaristi, piyanisti ve ikinci solisti(ne deniyordu unuttum). Adam İsviçre çakısı gibi.

Her şarkıda aynı ritim diyorsan büyük ihtimal sadece nu metal türü şarkılarını dinlemişsindir. Güzel bir tur atmanı öneririm, son albümlerine kadar. Son albümleri ayrı bir efsanedir ama Chester'in intiharının arkasında kaldı biraz.

Son albümlerini çok takip etmedim artık umurumda da değil zaten. Nu Metal'in Slipknot tarzı daha çok hoşuma gidiyor. Gene de bir bakarım.

Pink Floyd ve Queen en sevdiklerim. Günümüzde en iyisi bence Rock adı altında Coldplay ama tam rock yapmasalarda yapıyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…