Çözüldü Rocket League açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

ACANNBA

Centipat
Bilgisayardan pek anlamıyorum zevkine oynadığım bir oyun. Steam'den orijinal oyun. Oyna diyorum çalışıyor diyor fakat hiçbir şey olmuyor diğer sorunlar çözülmüş umarım benimki de çözülür ama dediğim gibi pek anlamıyorum detaylı anlatıma hayır demem.

Çözüm
Bunları silin.
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Merhabalar can, Sosyale hoş geldin. Elimizden geldikçe sana yardımcı olmaya çalışacağız. Yardım edebilmemiz için senin atacağın logfile dosyasına ihtiyacımız var.
Bu oyunda kronik sorun var herhalde birçok kişi bu oyunu oynayamıyor. Process monitor ile logfile dosyası paylaşın.

Son düzenleme:
do
Merhabalar can, Sosyale hoş geldin. Elimizden geldikçe sana yardımcı olmaya çalışacağız. Yardım edebilmemiz için senin atacağın logfile dosyasına ihtiyacımız var.
Bu oyunda kronik sorun var herhalde birçok kişi bu oyunu oynayamıyor. Process monitor ile logfile dosyası paylaşın.
dosyayı nereye paylaşayım

Bunları silin.

Çözüm
Bunları silin.
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center dosyası kurulumu başarısız oluyor önceden yüklü diyor, sil dediklerinizi sildim, diğerini yükledim düzelmedi birazdan logfile atcam

Denetim masasından da varsa, siler misiniz?

Sildim yine de açılmıyor.

Bunları silin.
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll. C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll.

Belgeler yanlış yapmışsam kusura bakmayın. Dediğim gibi hakim değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı