Rocket League Alpha Console Kullanırken Açılmıyor

Xesstiano

Megapat
Selamlar, iyi sosyaller. Alpha Console'u ilk indirdiğimde arabamı ayarlardım, 1 maç attım çıktım. Bir süre sonra (yaklaşık 2 saat) tekrar girmeye çalıştım fakat oyun açılırken takılıyor ve beyaz ekran oluyor. Psyonix yazısı gelmesi gerekirken bu durum yaşanıyor ve birkaç saniye sonra kapanıyor. Alpha Console'u silip yüklediğimde düzeliyor fakat bir süre sonra oyundan atıyor ve yine aynı durum gerçekleşiyor. Çözümü nedir? (Alpha Console illegal bir program değildir. )

Hangi oyun dışarıdan oyuna müdahaleye izin veriyor? 3. Parti programı kullanıp oyuna niye giremiyorum demek ayrı ironi.
Konu hakkında bilgiye sahip değilsen mesaj yazma lütfen. Gidip araştırabilirsin herhangi bir şekilde ban sebebi veya illegallik bir durum yok.
Ek Açıklama 2019-07-24 214045.png

Oyun dosyalarını doğrulat ?
Denedim, eksik bir dosya çıkmadı.

Son düzenleme:
Reddite yazanlar da Psyonix yalnız :) Banlık herhangi bir durum söz konusu değil. Çoğu Rocket League sunucuları da bu programa destek veriyor. Sorunun çözümünü bilmiyosan mesaj yazma lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı