Rocket League i7-7500U sistemde grafik ayarları nasıl olmalı?

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Laptopumu zorlamayacak normal ayarlarda oynamak istiyorum. İngilizce kıtlığım ve oyun deneyimim fazla olmadığından size sormak istedim. YouTube'dan videolarına baktım fakat videolarda bütün ayarlar deneniyordu anlayamadım açıkçası.

Özellikler:

Intel HD Graphics 620.
NVIDIA GeForce 930 MX.
Intel Core i7-7500u 2.7 GHz(4 cpus), ~2.9 GHz.
12 GB RAM
DirectX12
Windows 10

Şunlarda grafik ayarları yeri yardımcı olursanız sevinirim. ( Yazmadığım sistem özelliği varsa kusura bakmayın )

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    25,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 2.PNG
    2.PNG
    26,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 3.PNG
    3.PNG
    31,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 4.PNG
    4.PNG
    138,8 KB · Görüntüleme: 116
Laptopumu zorlamayacak normal ayarlarda oynamak istiyorum. İngilizce kıtlığım ve oyun deneyimim fazla olmadığından size sormak istedim. YouTube'dan videolarına baktım fakat videolarda bütün ayarlar deneniyordu anlayamadım açıkçası.

Özellikler:

Intel HD Graphics 620.
NVIDIA GeForce 930 MX.
Intel Core i7-7500u 2.7 GHz(4 CPUs), ~2.9 GHz.
12 GB RAM
DirectX12
Windows 10

Şunlarda grafik ayarları yeri yardımcı olursanız sevinirim. ( Yazmadığım sistem özelliği varsa kusura bakmayın )

High qualityde oynayabilirsiniz ben i5 7200u 16 GB RAM 940MX 4 GB GDDR5 ile sabit 60FPS alıyorum.

Zorlamasın hocam sonra fanlar haldır haldır çalışıyor.
Eğer Düşük-Orta seçmek istersem hangilerini seçmeliyim?

Bende FPS değişmiyor fanlar da zorlanmıyor ama içiniz rahat etmezse Low-medium 1tık üstü arası yapabilirsiniz.
Yani antialiasing performans render quality render detail performans FXAA Low isterseniz renderı da performans yapabilirsiniz

Zorlamasın hocam sonra fanlar haldır haldır çalışıyor.
Eğer düşük-orta seçmek istersem hangilerini seçmeliyim?

Gözüne batan şeyleri kapatma bence kenar yumuşatma ve gölgeleri kapatma oyun çok kötü gözüküyor zaten rocket leguae in sistem gereksinimleri çok düşük bunları kapatmadan da oynayabilirsin.

Hocam kusura bakmayın da düz cümle yazınca kafam karıştı. Madde madde yazar mısınız rica etsem?

Antialiasing: Peformans
Render: Quality veya performans ama kaliteyi tavsiye ederim.
Render detail: Performans:
FXAA Low

Ama oyun fazla sistem isteyen bir oyun değil en yüksek ayarlarda bile kasmadan çok akıcı bir şekilde fan sesi fazla olmadan oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı