ahmet.ershn
Hectopat
Bilgisayarda oynayacağım. Sadece Rocket League için bir oyun kolu yani gamepad arıyorum. 500-700TL civarı bütçem var.
Biraz bütçeniz artarsa LOGITECH G F710 Kablosuz GamepadBilgisayarda oynayacağım. Sadece Rocket League için bir oyun kolu yani gamepad arıyorum. 500-700TL civarı bütçem var.
Biraz bütçeniz artarsa LOGITECH G F710 Kablosuz Gamepad
Anladım peki orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağız ki?Biraz bütçeniz artarsa LOGITECH G F710 Kablosuz Gamepad
Aynı şekilde rahatlığından çok övülen bir konsol tam bütçenize göre.
Not: sanırım orijinal değilmiş.
Artmazsa Amazon.com.tr
Logitech'ler orijinal. Xbox 360 kolu şüpheli onu youtube'dan karşılaştırma videoları ile karşılaştırabilirsiniz. Bence hiç bulaşmayın F710 alın.Anladım peki orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağız ki?
Bu Logitech kolları çok eski kollar. Bu yılda hala kullanılır mı?Logitech'ler orijinal. Xbox 360 kolu şüpheli onu youtube'dan karşılaştırma videoları ile karşılaştırabilirsiniz. Bence hiç bulaşmayın F710 alın.
Çakma A kalite DualShock 4 kollarından da tercih edebilirsiniz genel olarak iyi diyorlar orijinaline yakın diyorlar ancak ben çakma önermiyorum asla.
Evet, hala kullanan var. Zaten bu fiyatlara da başka seçeneğiniz yok. F710 çok sevilen fiyatına göre kaliteli ve titreşimi iyi bir koldu.Bu Logitech kolları çok eski kollar. Bu yılda hala kullanılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.