Rocket League sistemi bozar mı?

Aral06

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Rocket League indirirken sistem gereksinimleri olarak şunları öneriyor:
  • Işletim sistemi: Windows 7 (64 Bit) or newer (64 Bit) Windows OS.
  • Işlemci: 3.0+ GHz Quad Core.
  • Bellek: 8 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 470, or better.
  • DirectX: Sürüm 11.
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı.
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir ala.
Benim ki ise: Windows 10 Pro, Intel(r) Core (tm) i7-4790 CPU @ 3.60 GHz 3.60 GHz 8 çekirdekli 8 GB RAM (kullanılabilinir miktar 7, 87 GB) 64 Bit X64 tabanlı bilgisayar. NVIDIA GeForce 710 DirectX 12.

Bilgisayar bozulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gereksinimi yüksek bir oyun neden bilgisayarınızı bozsun ki?Ayrıca eğer bunlar önerlilenlerse düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.

Merhaba, hayır bozulmaz. Eğer minimum gereksinimi karşılayamazsanız oyun oynanmaz hale gelir, FPS düşük olur, genel tabirle "kasar". Eğer karşılıyorsa bilgisayarınız rahatça oynayabilirsiniz.

Hayır dostum bozulmaz. Bu arada sisteminin GPU'sunu güzel bir GPU ile değişirsen sistem uçar.

Bozulur atomlarına ayrılır(!) Bozulmaz kardeşim,sadece ekran kartın düşük donma vs. yaşayabilirsin. İşlemcin gayet yeterli. Ayarları düşürerek neredeyse hiç donma yaşamazsın.

Yok daha neler Ben HD4400 ile oynamıştım sen GeForce 710 diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…