Rockstar Games oturum açarken "We couldn't sing you in automatically" hatası

Arda Akbuğa

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen yine GTA oynayayım dedim ve her zamanki gibi GTA'yı açmaya çalıştm.

1664039555943.png


Ama böyle bir şeyle karşılaştım ve bu benim mailim değil.
Sonra dedim ki neyse ben kendi hesabıma oturum açar yine oyunumu oynarım ama şifremi kabul etmiyor uygulama şifre sıfırlamayı deneyince de maile bir şey gelmiyor web site üzerinden de denedim ama maile hiçbir şey gelmedi şifre sıfırlamakla ilgili.

Yardımıcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Ben çözdüm. Posta kutunuza Rockstar yazıp aratın. Orada Gmail degıstırme postası varsa gecerlılıgı sonsuza kadar suruyor. Oradan kurtarabılırsınız. Benımkı Çince bir mail ileydi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende de aynı şey oldu hesabım çalındı supporta mail attım döndüler ama benden e postanın size ait olduğunu doğrulayın diyor ve bunu onlara mail atarak yapmamı istiyorlar ne yapacağımı pek anlamadım yardımcı olur musunuz?
1692330035059.png


Ben çözdüm. Posta kutunuza Rockstar yazıp aratın. Orada Gmail degıstırme postası varsa gecerlılıgı sonsuza kadar suruyor. Oradan kurtarabılırsınız. Benımkı Çince bir mail ileydi.

Böyle diyor.

1692330387560.png


Anladığım kadarıyla benim asıl hesabımın e postasını değiştirdikten sonra benim e-posta adresime bir Rockstar hesabı daha açılmış arkadaşın dediği Gmail değiştirme e postasına girip geri butonuna bastıktan sonra şifremi yazdım ve yukarıdaki uyarı geldi yani asıl hesabınızı kurtarmak için yeni açtıkları hesaba şifremi unuttum diyerek giriyorsunuz ve hesabı silmeleri için tekrar ticket atıyorsunuz Rockstar hesabı sildikten sonra geri diyerek hesabı geri alabileceğinizi düşünüyorum şu an da hesabın silinmesi için ticket attım ve yanıtlarını bekliyorum.

1692342186490.png
 
Son düzenleme:
İngilizceniz varsa oyunu başlatırken tanımadığım bir e-posta adresi doğrulamam isteniyor. Lütfen yardımcı olur musunuz diye geribildirim gönderin. Yoksa bile çeviri ile yazıp gönderin. Sizden e-postanızı onaylamanız istenecek. Sadece maile giderek oradan gelen bildirime bu hesap tamamen bana aittir diye cevap vermeniz yetecek. Ben böyle çözdüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı