ROG RX 560 sistem FPS düşüşü

Simeion

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523553118
RAM
8 X2 16 GB GSKİLL RİPJAWS 3200 Black C16
SSD veya HDD modeli
seagate 1 TB 7200 RPM LEXAR 500 GB M2 SDD
Ekran kartı
ASUS ROG STRİX RX560 O.C
Anakart
GİGABYTE X370 D3SH
İşlemci
AMD RYZEN 5 2400G
Merhabalar, uzun süredir bir sorun yaşıyorum. Bilgisaraycıya götürüyorum bir sorun diyor. 3 gün test edip geri gönderiyorlar. Sorun durduk yerde oyunuma bir drop giriyor, sonra ekran gidiyor. 4-5 saniye sonra geri geliyor. Bazen de durduk yerde gene drop yiyorum, ekran kapanıyor ama PC çalışıyor. Ekrana aç kapa yapıyorum, ekran gelmiyor. Bilgisayarda daha önceden böyle bir sorun vardı, daha once DisplayPort kullanıyordum. Arkadaşım HDMI geç düzelir dedi. 4-5 ay düzeldi, şimdi ise devam ediyor. Bilgisarayı toplağım yere götürdüm farklı 2 bilgisayarcıya daha götürdüm 3 gün tutup geri yolladılar bir sorun yok deyip. Gerçekten bıktım, 1 sene kalsa da ama geri aldığımda o sorunu yaşamasam keşke forumlarda okuyorum. Güç kaynağı, ekran kartı, monitör, kablo priz diyorlar hangisini deneyeceğim? Kafam karıştı. Çözümünü bilen varsa çözerse yazsın, şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Sistem özelliklerim.
İşlemci - AMD Ryzen 5 2400G.
Anakart - Gigabyte X370 D3shm.
Ekran kartı - ASUS ROG STRIX RX 560 O.c
RAM - G.Skill 8 GB Ripjaws siyah X2.
Hard disk- seagte 1 TB 7200 RPM.
SSD - Lexar 500 GB M.2 SSD.
Güç kaynağı - FSP 600W 80+ Bronze.
Monitör - ASUS TUF Gaming 144 Hz 1 ms 23.8 inc.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, uzun süredir bir sorun yaşıyorum. Bilgisaraycıya götürüyorum bir sorun diyor. 3 gün test edip geri gönderiyorlar. Sorun durduk yerde oyunuma bir drop giriyor, sonra ekran gidiyor. 4-5 saniye sonra geri geliyor. Bazen de durduk yerde gene drop yiyorum, ekran kapanıyor ama PC çalışıyor. Ekrana aç kapa yapıyorum, ekran gelmiyor. Bilgisayarda daha önceden böyle bir sorun vardı, daha once DisplayPort kullanıyordum. Arkadaşım HDMI geç düzelir dedi. 4-5 ay düzeldi, şimdi ise devam ediyor. Bilgisarayı toplağım yere götürdüm farklı 2 bilgisayarcıya daha götürdüm 3 gün tutup geri yolladılar bir sorun yok deyip. Gerçekten bıktım, 1 sene kalsa da ama geri aldığımda o sorunu yaşamasam keşke forumlarda okuyorum. Güç kaynağı, ekran kartı, monitör, kablo priz diyorlar hangisini deneyeceğim? Kafam karıştı. Çözümünü bilen varsa çözerse yazsın, şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Sistem özelliklerim.
İşlemci - AMD Ryzen 5 2400G.
Anakart - Gigabyte X370 D3shm.
Ekran kartı - ASUS ROG STRIX RX 560 O.c
RAM - G.Skill 8 GB Ripjaws siyah X2.
Hard disk- seagte 1 TB 7200 RPM.
SSD - Lexar 500 GB M.2 SSD.
Güç kaynağı - FSP 600W 80+ Bronze.
Monitör - ASUS TUF Gaming 144 Hz 1 ms 23.8 inc.

Ekran kartını çıkarıp işlemcinin kendi görüntü birimi ile denedin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı