ROG RYUJIN 360 vs ROG Strix LC 360

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıvı soğutma üzerinde gelen ML120 fanlar statik basıncı daha yüksek ve sıvı soğutma için üretilmiş fanlar. Kasanın üzerindeki fan ile oldukça fark var. ML 120 2600 RPM e kadar çıkarken, kasa üzerindeki LL 120 fanlar 1600 RPM ile sınırlı. Havayı radyatöre yayma ve üfürme performansı çok daha üstün. Sıvı soğutma ile gelen fanları kullanmak en yararlısı. Performansını düşürür soğutmanın başka bir yararı olmaz.

Corsair’in radyatör fanları ML değil SP serisi olması lazım. Çünkü Static Pressure gerekiyor radyatörde. ML fanlar ise yüksek hava akışı sağlayan kasa fanları. Her iki fan tipinin özellikleri farklı.
 
Corsair'in radyatör fanları ML değil SP serisi olması lazım. Çünkü Static Pressure gerekiyor radyatörde. ML fanlar ise yüksek hava akışı sağlayan kasa fanları. Her iki fan tipinin özellikleri farklı.

Corsair bütün sıvı soğutmalarında son nesillerde ML serisini kullanıyor. Şu an kullandığım sıvı soğutmada ML serisi fan var. SP serisinden kötü bir fan olsa kullanabileceğini düşünmüyorum. Statik basınç oranı ML serisinde 1.78mm iken SP serisinde 1.45mm ve ML serisinde manyetik levitasyon fan yatakları da bulunmakta. SP serisinden kat kat üstün bir fan her yönüyle. Yani bir üst versiyonu diyebiliriz ML serisi için.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu ürünü öneririm.

Bulabilirseniz Arctic'in 420mm soğutucusuna da bakabilirsiniz kasa destekliyorsa.
Şuan sistemimde Lian-Li Galahad 360mm takılı. Çok iyi, gerçekten çok iyi.. 5950x işlemci 4.6GHz hız ve 1.22 voltaj ile tam yükte 60 derecenin üzerine çıkarmıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı