10k bütçem var, bu paraya daha iyi bir seçenek var mı? PSU özelinde marka takıntım var.
10k bütçem var, bu paraya daha iyi bir seçenek var mı? PSU özelinde marka takıntım var.
Ayrıca pahalı olduğu için kaliteli değil içindeki elektronik sistemin aynısını kullanan başka markalar çok daha ucuza aynı PSU'yu veriyor pahalı olmasının sebebi tamamen ROG olması.
İçindeki bileşenleri bilmeden böyle yorum yapmak saçma olur. Evet bazı yerlerde ROG kalite olarak üst - orta segment diyebileceğimiz ürünler kullanıyor. Mesela bu PSU'nun primary kondansatör markası olarak rubycon markası kullanılmış. Bu model kapasitörler Seasonic focus modelinde ikincil kondansatör olarak kullanılıyor.
5080 ryzen 9 9950xNasıl bir sistem ile kullanacaksınız?
İlla rog olsun demiyorum, farklı kaliteli marka varsa alabilirimPSU illa ROG olacak diyorsanız güzel PSU ancak kaliteli başka marka olsun derseniz daha kalitelileri vardır.
5080 ryzen 9 9950x
İlla rog olsun demiyorum, farklı kaliteli marka varsa alabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.