A Aregexxc Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #41 avkila.tech dedi: Hocam direk çıkartın kasadan kasasız kullanın. Kasasız kullanmak daha iyi diye biliyorum hava çekimi açısından. Yanlış isem beni düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı, kasayı açtım içinde direk yok nereden bulabilirim? (!)
avkila.tech dedi: Hocam direk çıkartın kasadan kasasız kullanın. Kasasız kullanmak daha iyi diye biliyorum hava çekimi açısından. Yanlış isem beni düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı, kasayı açtım içinde direk yok nereden bulabilirim? (!)
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #42 O kasa ve sıvı soğutma nin fanlarının hepsi ters .
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 22 Şubat 2022 #43 Aregexxc dedi: Bende de aynı sorun vardı, kasayı açtım içinde direk yok nereden bulabilirim? (!) Genişletmek için tıkla... Kasanın içinden direk çıkabilirisniz efendim. Ben arkadaşımın kasasından sopa çıkartmıştım.
Aregexxc dedi: Bende de aynı sorun vardı, kasayı açtım içinde direk yok nereden bulabilirim? (!) Genişletmek için tıkla... Kasanın içinden direk çıkabilirisniz efendim. Ben arkadaşımın kasasından sopa çıkartmıştım.